MAMAMAJ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (13.11.2015 23:01:12)
|
Isi, supeeeer, samo da su nam živi i zdravi i devojke i momci [sm=bravo.gif] Jedna poznanica mm koja živi u Francuskoj je oko 22h rodila blizance, od sinoć su je držali s kontrakcijama, žena se ništa otvorila nije, termin joj je bio negde krajem novembra, ne verujem koliko su je mučili i tek večeras joj urade cr. [sm=zmeden.gif] Kad sam pitala što tako, kažu da oni tamo mnogo insistiraju na prirodnom porođaju, ali ej, s blizancima to raditi, hm... Bebana, nadam se da si intervenisala ili ćeš od ponedeljka bar, ne sviđa mi se to odgađanje stvari, opet kažem, posebno s blizancima. Voći, ma ja te razumem, sinoć sam se i sama nervirala zbog sličnih stvari, zbog svega što ljudi očekuju od mene u ovom stanju. A i stalno mi je u glavi ono što si jedan dan napisala, da niko ničega neće da nas poštedi, nego nam sve loše stvari još dočaravaju, užas. Nama treba ohrabrenje, podrška i razumevanje, i pozitivna energija, a ne mračenje i detaljisanje o glupostima.... Zato sam sinoć tamo u temi za negativu izlupala glavu, jer ne želim ništa da kažem, niti ponavljam nečike gluposti [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|