RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

madre -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 14:18:18)

juhu[sm=smiley1.gif]
jano, ti se sebi smestila[sm=smiley36.gif] verujem da si jako nepoverljiva zbog prethodnog iskustva, ali mislim da su ta merenja dosta neprecizna, pogotovu ako ti je predjasni uz radio drugi lekar, a sada drugi. svakako treba biti oprezan! uskoro stize i tvoja devojcica[sm=bravo.gif]
marincice, i ja spavam kao na takmicenju, ali ako ti se moze ti dzonjaj i odmaraj[sm=smiley1.gif]
UM, bas me zanima sta ce ti dr danas reci... nora samo sto nije[sm=bravo.gif]
dijana, lepo je to sto koristite ove slobodnije momente najbolje sto mozete... i mi smo poceli da lunjamo uvece vise nego inace[sm=smiley1.gif]
ja kuvam slatki kupus i cekam mm da dodje sa posla, jos malo idem po bogija...

Lisa Simpson -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 14:28:30)

Ženske evo mene.
Danas polagala još jedan ispit pa me nije bilo ovih dana treba, što više završiti dok mi bebac ne stigne, ne znam posle kako ću al mi neće biti lakše sigurno.

Vidim UM i janabons su još 2 u 1. Nisam stigla da isčitam novosti. Ako sam nešto važno propustila recite.[sm=smiley31.gif]

madre -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 14:32:44)

pa sta si uradila na ispitu?[sm=smiley1.gif] njih dve su jako blizu sa terminima kao ti ja[sm=smiley1.gif] je l kod tebe bese u opticaju CR?

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 14:38:44)

Ja dreknula do sad,samo danas pada glava,izgleda nizi pritisak,a beba bas aktivna juce i danas,sve imam osecaj da mi je zeludac u grlu,zanimljivo da kad njen tata stavi ruku na stomak odmah se smiri,nema sanse da mrdne [sm=smiley36.gif]
Jano,Um jedva cekamo da cujemo sta su vam rekli
Anck,Marince kako vam kasni tiker ako ste tacno upisale datume,meni je cini mi se tacan [sm=zmeden.gif]

madre -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 14:43:52)

joj, alex, to je kao nepisano pravilo, da se umire kada tata stavi ruku na stomak[sm=smiley36.gif] mada meni sada trba skace pa moze da gleda i bez pipanja...

MAMAMAJ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 14:49:02)

Madre, prosvetlila si me za sutrašnji ručak s ovim tvojim kupusom [sm=smiley36.gif]
Meni K spava, M se vrpolji po krevetu, a ja pečem krompiriće u rerni u moci od piletine, mmmm...
Lisa, bravo za ispit.
Jana, draga, već sam pisala, meni K na dan prijema u porodilište na uz procenjen na 2900,a rođen 3800, ne brini ništa.
Važno da je sve ok, a kilaža nije bitna toliko.
Izveštavaj nas.

madre -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 14:52:00)

a taj tvoj danasnji rucak je moj jedan od omiljenih, mogla bih svaki dan da ga jedem[sm=smiley17.gif] nismo ljubitelji slatkog kupusa, ali on nekako je i on dosao na red... zar je moguce da su toliko, bre, omasili, pa to je skoro citav kilogram[sm=smiley3.gif]

MAMAMAJ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 15:11:13)

Otkud znam, tako piše i na onoj listi s prijema, da li može možda uz da se pogubi kada naprsne vodenjak, ne znam. Deo pl vode mi istekao to popodne, dok sam stigla do porodilišta, pa jedino ako ga nije to zbunilo, da tako kažem. [sm=smiley36.gif]
A što mene u ovoj trudnoći mrzi da sečem kupus za salatu, ja ne znam šta mi je i sramota me je. [sm=smiley36.gif]
Rekla mama uzeće mi to neko rende za kupus, ali ko zna kad će to stići do mene... [sm=zmeden.gif]

marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 15:31:43)

Alex, meni je sve bilo u dan do double testa, ticker, UZ utvrdj starost trudnoce, sve usaglaseno. Odem na double, i oni mi preprave termin porodjaja za 4 dana ranije na izvestaju. isto sam i tamo prijavila prvi dan zadnje m. Vidis i Anck su isto. Nemam pojma zasto ni ja.
madre ja sam toliko malo spavala od pocetka trudnoce, patrolirala sam stalno nocu kroz stan. kako sam usla u 4.mesec-patosirana. Bas me briga, dok jos mogu. Posle cu mastati o tisini.
Ja sam uzasna zena, muz mi je na terenu ceo dan, stize za 45 min kuci, ja nisam ni pristavila musaku. QQ[sm=smiley36.gif]

madre -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 15:37:35)

marincice, i ja sam malo spavala na pocetku, zato sada sebi i dopustam da odmaram koliko zelim...
mamamaj, nemoj da te bude sramota za kupus salatu, ja ni jednu u zivotu nisam napravila, za to je zaduzen mm, cak je pre nekij mesec dana sebi kupio tog secka[sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 15:39:38)

[sm=bravo.gif] za divne vesti. Sada um cekamo tebe, msm da je pametno da ti povuces nogu I Jani pa posle polako.
Posao je danas bio I vise nego stresan, nisam do pola 9 dosla vec mi je 500 pritisak bio, toliko sam se iznervirala, da je to strasno. Proslo me je sada, ali eto to je sto je. Ako se budem I dalje nesto cimala poput ovog danas, odoh na bolovanje pa se vidimo 2017- te.
Sestra mi je javila nesto uznemirujuce malo pre, niko da me malo postedi, puci cu nesto.

janabons -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 16:25:19)

Zakazan carski za petak 13, ne znam da li da se smejem ili placem. Mnogo mi je jos tri dana cekanja, a posle jos pet, ako sve bude ok.
Sto se tice datuma nisam sujeverna, sestric mi je rodjen bas na taj dan. Meni i mojoj sestri izgleda tako sudjeno[sm=smiley1.gif]
Um, sta se s tobom desava?

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 16:44:37)

Voci idi na bolovanje i opusti se,makar se oko posla ne stresiraj.Jano bice sve u redu,izdrzaces nekako,sigurnije da si tu kad je vec sve zrelo.Um ce ocigledno prva

Anoniman -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 16:58:15)

evo me, dr bila u sali, pa sam je cekala, radila sam samo ctg, odlican je, vratila me kaze ne bi ona nista dirala, u sredu u 10h dase javim tada ce odluciti sta i kako dalje....tako da nece Nora jos...

jana super za cr, polako brzo ce petak,...

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 17:01:26)

Ostace neko bez epiduralne [sm=smiley36.gif],mozda cete obe u petak

marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 17:05:40)

Voci, ja sam isla do posla neki dan, videla se sa svima, bas mi doslo krivo sto ne radim...pomislih mozda bih mogla bar mesec dana da probam da se vratim, tako su svi bili divni nasmejani, docekali me, ispricasmo se (niko nista nije radio) i tako je bilo jedno 2 sata....ja cekala muza da doje po mene, oni se opustise, pa kad su poceli da mi se zale, pa jedni na druge, te ko radi, te ko koliko, kako i zasto. Odmah me prosla volja. Ne bih ja mogla da iznesem toliki stres i trudnocu, ne na rukovodecoj poziciji na kojoj sam bila i sa svom jurnjavom po ceo dan. Sanse nema.
jana, ja sam bila broj 13 kad sam prvi put dobila vizu za USA. Meni je srecka [sm=smiley1.gif]
provrila sam krompir za musaku pre redjanja-precica da ne cekam dugo da se ispece. [sm=smiley36.gif]
UM me vec zabrinu sto je nema....[sm=zmeden.gif]

marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 17:07:26)

Ostadoh ja bez epidurala....kukala mi majka. [sm=smiley36.gif]
Onda cu kuci u kadi ko britanke, koj cu u bolnicu[sm=smiley36.gif]

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 17:08:36)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sto da ne,al lepse bi ti bilo u bazenu [sm=smiley36.gif]

marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 17:13:45)

Nek su mi one obe zive i zdrave, ako sam rekla-rekla sam. Bila bi fora....svetska![sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 17:59:23)

Alex [sm=smiley31.gif] pa nikao drugacije ne umem da reagujem, preemotivna, previse mi je svakog dana, bas nikako da se promenim. Marinchice moje, verujem ti da se nisi uzelela I da si to brzo skontala, jer ja uzivam ovde gde sam trenutno, ali isto tako ne dozvoljavam da me setaju kao budalu, smeta mi malo menjanje, postoje stvari koje mi se ne rade, nisam u fazonu da buljim u papire ipak ne radim od juce, tu sam 11 godina. Hvala im sto me cuvaju, ali malo mi je previse promena, MOJIH trudnickih pa svih ostalih.
Ne znam.....

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 18:10:08)

Jana, ne placi, raduj se, nema veze sto je petak 13- ti, bice tonj dna slatka bebica, sve ce biti u redu.
Oprosti sto sam te izostavika iz prethodnih posta, nije bilo namerno. Potpuno sam skrhana, jedva cekam da padne sneg, mislim da ce mi hladno vazduh doneti malo lepseg raspolozenja, jedva cekam da se zavrsi ovaj neki ruzni period.

borica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 18:10:18)

Zdravo drage moje[sm=smiley1.gif]Juce sam se isetala sa sincicem. Bas nam je lepo prosao dan, slatko sam se ismejala. Jutros sam opet radilaUZ,sve je u redu. Imam i slicicu [sm=duda.gif]. Dusa mala, samo se okrece. Nadam se da cu u cetvrtak uspeti da zakazem AC za narednu nedelju.

marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 18:11:56)

Ma samo do sebe drzi Voci.
I ja sedim neko vece, zove svekrva i pita mm sta radim, on kaze da sedim. Kaze jeeeel, jaaa sam teglila i kese i sve s pijace, sta sedi, sta ce u devetom da radi? A ja sve cujem, jer se dere ko mazga. Rekoh glasno da me cuje dobro : "reci mami da cu u devetom da lezim"[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ko te....[sm=jezicek.gif]

janabons -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 18:13:53)

Marincice, ti si shou[sm=smiley36.gif]
Ja se stvarno divim zenicama koje su lezale po par nedelja u bolnici. Ljudi moji, al je dosadno, nikad dan da prodje. Ko sta radi, od dosade samo jedemo[sm=smiley36.gif]Mogu vam reci da je bolnicka hrana super, cak smo za uzinu imale i princes krofne, odmah sam se setila Um.
Um, setaj sto vise, mozda nesto krene...

pipi_coco -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (9.11.2015 18:18:37)

Dobro vece ekipa. Ja vas virim sa moba pomalo,a smor mi da kucam na malom ekranu,ali novi comp stize uskoro,jeeei.
Bili smo na UZ u petak, sve je ok,rastemo i vrtimo se, ali beba je malo stidljiva, pa se krije i jos ne znamo da li je curica ili djecak. Aa bitno je da je sve dobro.

Kako ste mi vi? UM i Jano navijam da sve prodje brzo i ok.

Voci ne nerviraj se....samo zen misli ooommmmmm......

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>