Sanchy
|
Ja prva malom kupujem sve ono sto se danas smatra zdravim,znaci povrce na organskoj pijaci,kokosovo mleko,puter od bundev,kinou,amarant itd....,ne jede suhomesnato nista,pastete,virsle i te gluposti ne jedemo ni mi a kamoli on i da ne pisem dalje al zitarice kupujem Nestle 8 zitarica sa kakaom jer u njihovom sastavu ne vidim nista lose,,cak stavise obogacene su mineralima i vitaminama koja je potrebna detetu u tom uzrastu,a to sto su preradjene u stvari znaci da su prilagodjene osetljivim bebi stomacicima,,isto kao i ad mleko,mi i dalje pijemo novalac 3 jer smatram da je zdravije od obicnog kravljeg za koje sam skoro citala neki clanak i najezila se,,,odprilike samo ako imas svoju kravu koja pase, mleko je bezbedno,,u svakom slucaju i da hocemo ne mozemo voditi racuna bas o svemu,,,,eto mislim da svi ovde deci dajemo plazmu a njihova PR je izjavila skoro da veruju dobavljacima kada je u pitanju soja,sto ce reci ne proveravaju njeno poreklo tj,da li je GMO ili nije,,,,bas sam se iznervirala
|