Anck Su Nmaun -> RE: Ishrana deteta od 1-2 god (12.11.2012 15:52:17)
|
Vidim dosta vas preskoci voce ? Ja stavljam bananau, bas mu daje Extra smek! A i med daje lepsi ukus od secera. Ana teoretski stvarno ne ide jedno s drugim, ali jesi probala ??? Fantasticnog je ukusa! Eneergetska bomba [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: Christabel Ni meni nije bas najjasnije... Dakle, ovako ako sam razumela - u mleko ubaciti palentu da se kuva, pa dodati musli (moze li preporuka za neki?). Onda dodati zivo jaje (je li se to prvo ubucka sa strane pa se onda tako sipa u tu serpu gde se kuva?) Kuvati dalje i brzo mesati. E sad, da li se tu skida sa ringle pa se onda dodaje plazma i voce i med? Koje je voce najukusnije staviti? I koja kolicina svega se stavlja- mleka, palente, muslija, plazme? Ja sam mlela musli, pa je sad u prahu.A jaje onako direkt u sve to dok se kuva i brzo mesas da se ne zgrudva...sve ubacujes dok je na sporetu...sem meda na kraju, a i voce mozes posle. A Mtajcica je pisala kol na prethodnoj str.... odprilike 250 ml mleka, palente 2 kasike, plazme 2 kasike, musli 1 kasika,jaje,1 banana (ja je najvise kombinujem jer je najlepsa) 2 kas meda. Ja sam toliko odusevljena ovim da kad god se spomene u temi ..odmah se ja javim [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|