Klarita -> RE: Ishrana deteta od 1-2 god (9.12.2011 23:29:05)
|
Pisacu ovde jer uskoro punimo godinu... \jos uvek ne solim hranu, smatarm da je tako bolje...ne koristim ulje, zaprske, tako to, vec samo maslinovo ulje i puter, sto automatski znaci da gospodjici spremam sve posebno i ne, nije mi tesko i spremacu joj i dalje, ali me interesuje koliko je to zaista dobro...misljenja pedijatara su kao i za sve podeljena pa mi nekako vasi saveti najbolji dodju[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ne dajem joj nista suhomesnato (ni ja ne jedem) medjutim upadam u zamke tipa, da li je poneka virsla nedelno toliko losa u odnosu na przenje dorucka skoro svakog drugog jutra? Da li ce jesti kad krene u vrtic? mislim tamo je ipak sve soljeno, zaprzeno. Kao i svima vama ponestaje mi ideja za dorucak i veceru, pa "kradem" ovde fazone i fore...najvise mi se dopala domaca pasteta od nepojedenog rucka jer opet mucimo muku sa nejedenjem mesa uz rucak. Jos nesto...kada moze ona da jede recimo jaje za dorucak a, meso za rucak? Ja joj dajem svakako, ali me zanima koliko je to zaista lose? Ili nije?
|
|
|
|