Verus -> RE: Ishrana deteta od 1-2 god (4.5.2011 15:02:50)
|
Je li magnulica ona mala debela svinja, sto ljudi, inace drze kao kucne ljubimce?? H hvala Bogu jede sve...za dorucak omlet sa povrcem, ili virslu, crni hleb sa sirom. Za uzinu obozava svez krastavac i komadice trapista. Voli gibanicu za veceru ili dorucak. Juce sam za veceru pravila ovo: rendane tikvice, jaja, mladi sir i malo brasna i malo soli, sve umesati i peci na malo ulja. Uz to je jela brokoli kuvan na pari, i posle toga dinju. Juce je rucala ribu (pravim je u foliji sa maslinovim uljem, ruzmarinom, soli i u rerni), i baren pirinac dinstan na belom luku, sa vlascem, persunom, cilantrom (mislim da taj zacin nema kod nas, jer je mama nosila odavde), i malo soj sosa. Kaze vaspitacica da oboooozava ribu... Nekada za veceru pravi i makarone sa sirom, nasla sam neke maaale frckave koje jako voli. Ne seckam ih, jede ih cele, sazvace i proguta....Sinoc se prvi put zagrcnula na dinju...mada, nisam joj seckala nego joj dala celo parce da gricka, i pred kraj stavi preveliko parce i krene da guta pre nego sto ga je usitnila....uf usr se...
|
|
|
|