Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 26.2.2014 11:48:18
|
|
|
|
Azra_
|
Moje dete najviše voli kuvana jaja... Odličan vam je ovaj recept za pržena jaja sa hlebom...pa još , kao što Didy kaže, da se tu narendaju tikvice... Njam njam.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 26.2.2014 12:22:17
|
|
|
|
bea83
|
Moje dete jede jaja samo kroz neko jelo (musaka,pite,proja...) Jedini način da pojede žumance jeste da mu pomešam kuvano žumance sa krem sirom i pojede kao namaz, tako da praktikujemo 1,2 nedeljno Ne opterećujem se puno jajima, ni mi ih puno ne jedemo ukući
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 26.2.2014 12:37:07
|
|
|
|
mati
|
Posto je ova tema dostigla 100str,nastavljamo OVDE...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?