Iwana87 -> RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci (22.2.2011 15:29:39)
|
za pastetu sam pitala majku,kako je ona spremala domacu,piletina,malo majoneza i malo senfa zavisno od kolicine,par kapi linunovog soka,i margarin,naravno zacini.E sad,posto od svega toga moze margarin ili puter ne znam kako bi to izgledalo.Planiram da probam pa da vidim.E i za senf,od cega se on pravi?Znam da ima secer u sebi ali nikad nisam razmisljala od cega se pravi? Slazem se da ih ne traba forsirati ali ja sam kriva za neke stvari sad,kad je prihvatio pisak sa nekih 5 meseci ja ga nisam koristila,nego kao ajd' jos malo na flasicu jos je mali,sad nece pisak,moram polako da ga ucim.Hocu da ti kazem da sam trebala da ga pustim kad je sam hteo neke stvari. Imam ja pekmez bez konzervansa,kuvalan sam jesenas,sa korom limuna,i super je ,ali meni je to slatko za njega.E da imam i kasasti sok od breskve,domaci bez konzervansa,pravila sam za njega ali opet me je strah zbog secera.Razmisljam da li se previse plasim,pre dva dana je ustao uz sto i dohvatio kolac i strpao u usta.Liznuo je malo u glavnom,mislim kad bude poceo tako sam da uzima kako da mu otimam iz usta[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|