Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.5.2016 11:09:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Lepojko moja
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.5.2016 11:40:08
|
|
|
|
Trcosava
|
Anck, Emice, Ella divni su vam stomačići p.s. kad sam Emicu videla uživo poželela sam da sam i ja imala mučnine u trudnoćama ona bre nogice i rukice tanje od mene
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.5.2016 12:25:08
|
|
|
|
emicaa
|
Jao hvala vam Trćo ja sam ko lik iz crtića,ruke i noge kao vreteno a istatak kao bure
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.5.2016 14:38:55
|
|
|
|
BubaBubica
|
I ja imam takvu postavu ko iz crtaća Noge i ruke ko čačkalice mogla bi i ja neku sličicu da postavim. Emice rasteteee
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.5.2016 18:10:28
|
|
|
|
emicaa
|
Bubice rastemo kao iz vode do kraja ću se pretvoriti u loptu
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 5.5.2016 6:21:33
|
|
|
|
vocicana
|
Neces neces, kao lutka si, bas si lepa trudnica. Loptica...
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 6.5.2016 9:02:13
|
|
|
|
emicaa
|
Voci hvala srce
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 6.5.2016 9:14:06
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 7.5.2016 22:22:39
|
|
|
|
17 joka
|
Emioce, mrsavice, raste trba divni su vam stomacici
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 7.5.2016 23:26:19
|
|
|
|
BubaBubica
|
Evo i nas dve, 26+3 A ovo sam ja u prošloj trudnoći, negde mesec dana pre porođaja Samo stomak strči
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.5.2016 6:49:58
|
|
|
|
vocicana
|
Ba sste mi zgodnice, lapotice! Divan stomacic Buboooooo
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 10.5.2016 17:47:44
|
|
|
|
Ella2407
|
Divni stomaciciiii A Bubo u prosloj trudnoci kao da si samo balon stavila ispod majce,naprosto nevjerovatno Svaka castt :-D Pusicaaa
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 10.5.2016 18:20:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hihihihi, Bubi, kako je neobičan, opet pomislim da treba da ga hvatam da ne padne
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 10.5.2016 20:27:46
|
|
|
|
17 joka
|
Bubice mrsavice, a trba i pre i sad ma fantasticno neverujem
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 12.5.2016 19:02:53
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hvala devojke Ja se slikala danas opet, skroz sam mislila da nisam odavno, kad nije prošlo ni nedelju dana Baš imam kašu od mozga. Ma nema veze, evo 27+1, samo gooza porasla
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 13.5.2016 10:32:32
|
|
|
|
isidora88
|
Bubo divan stomacic
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 13.5.2016 10:38:50
|
|
|
|
vocicana
|
za prelepi stomacic!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 13.5.2016 18:44:10
|
|
|
|
17 joka
|
Bubi lepotaaa
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 13.5.2016 18:47:51
|
|
|
|
branki*
|
Emice,bas lepo izgledas!prija ti trudnoca! Bubi,mrsavice,kako uspevas da se ne ugojis,srecnice,kao da ti je neko samo prikacio loptu ispod majice!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 14.5.2016 14:51:49
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hvala vam devojke Branki to isto me pitaju i u domu zdravlja kad odem na kontrolu poenta je što se gojim ali ne znam kako ništa se ne vidi, od početka trudnoće do sad sam se ugojila 12 kg. A gde su, i ja se pitam
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 15.5.2016 8:53:09
|
|
|
|
nikiteki
|
Bubi ti si bas mrsavica, samo stomace.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 31.5.2016 8:26:27
|
|
|
|
BubaBubica
|
Evo moje stomačine, ne znam šta mu je u poslednje vreme, baš je počeo da raste Sutra 30 nedelja.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 31.5.2016 8:37:53
|
|
|
|
Milena18
|
Bubice, baš je velik i lep! I ja sam ušla u 31. nedelju pre par dana i imam utisak da mi je najviše porastao stomak u poslednje 2 nedelje. Samo neka rastu
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 31.5.2016 8:40:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bubo, wau i pu pu Pa mislim da si gotova da se porodis. Stomak ti se bas spustio!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 31.5.2016 8:48:18
|
|
|
|
emicaa
|
Bubice divan stomačić
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?