Mariya -> RE: Razgovori mama 10/15 [chat] (4.10.2015 0:22:01)
|
Veče mame! ja odradila 3 dnevne smene, slobodna sam sutra i u ponedeljak,jao kako su mi devojčice nedostajale ceo dan, sutra ćemo da se šetamo i vozimo bicikl!!! Što me podseti, nisam se pohvalila da je lu od svoje kume dobila bicikl za rođendan pa se sad svuda vozamo[sm=bravo.gif] Još sutra najavljuju lepo vreme pa da iskoristimo. A imaću milion obaveza oko kuće, ribanje, pranje, ručak, pa stavljam neko povrće u zamrzivač, jaojjj Von, ja joj uvek mažem pavlovićku na guzu ispod pelene a kad se zacrveni onda i sudocrem. Danas sam nazvala svekrvu i rekla joj da na svaka 2 sata menja pelenu i maže je, da joj ne daje ništa kislo da jede, pa je malo bolje guza. A u avgustu smo imale 4 podoja, u septembru sam smanjila na 3 i tokom septembra izbacili 2 i ostali na podoju pred spavanje. Komplikovano bi bilo da imamo više podoja. Jednostavno sam joj u vreme podoja dala neku klopicu umesto sise i super je prihvatila, baš je bilo lako. A i grudi su mi super reagovale, postepeno je bilo, pa nisam ni očekivala probleme. A devojčice su mi šou. danas sam ja trebala da ih najavim (da kažem "Dame i gospodo, a sada nastupaju L i H", molim veliki aplauz za njih) i tako izigravam voditeljku, a njih dve onda plešu, presmešne su. A H kad vidi kako crkavamo od smeha još krene da se vrti oko svoje ose i tapše i smeje se naglas, šou[sm=smiley36.gif] Suzi, moguće je da će im se organizam izboriti sa virusom ali možeš da ih zaraziš iako ih dojiš, nosi onu hiruršku masku kad su ti blizu. Možeš tantum v. i pantenol, , ma skoro sve septolete možeš, dečije kapi za nos, čajevi, propolis, inhaliranje, panadol, brufen ako imaš T ili jake bolove, a evo ti i tema: prehlađena mama Uh, ja ispisah post... Laku noć mame
|
|
|
|