Mariya
|
Veče mame! ja odradila 3 dnevne smene, slobodna sam sutra i u ponedeljak,jao kako su mi devojčice nedostajale ceo dan, sutra ćemo da se šetamo i vozimo bicikl!!! Što me podseti, nisam se pohvalila da je lu od svoje kume dobila bicikl za rođendan pa se sad svuda vozamo Još sutra najavljuju lepo vreme pa da iskoristimo. A imaću milion obaveza oko kuće, ribanje, pranje, ručak, pa stavljam neko povrće u zamrzivač, jaojjj Von, ja joj uvek mažem pavlovićku na guzu ispod pelene a kad se zacrveni onda i sudocrem. Danas sam nazvala svekrvu i rekla joj da na svaka 2 sata menja pelenu i maže je, da joj ne daje ništa kislo da jede, pa je malo bolje guza. A u avgustu smo imale 4 podoja, u septembru sam smanjila na 3 i tokom septembra izbacili 2 i ostali na podoju pred spavanje. Komplikovano bi bilo da imamo više podoja. Jednostavno sam joj u vreme podoja dala neku klopicu umesto sise i super je prihvatila, baš je bilo lako. A i grudi su mi super reagovale, postepeno je bilo, pa nisam ni očekivala probleme. A devojčice su mi šou. danas sam ja trebala da ih najavim (da kažem "Dame i gospodo, a sada nastupaju L i H", molim veliki aplauz za njih) i tako izigravam voditeljku, a njih dve onda plešu, presmešne su. A H kad vidi kako crkavamo od smeha još krene da se vrti oko svoje ose i tapše i smeje se naglas, šou Suzi, moguće je da će im se organizam izboriti sa virusom ali možeš da ih zaraziš iako ih dojiš, nosi onu hiruršku masku kad su ti blizu. Možeš tantum v. i pantenol, , ma skoro sve septolete možeš, dečije kapi za nos, čajevi, propolis, inhaliranje, panadol, brufen ako imaš T ili jake bolove, a evo ti i tema: prehlađena mama Uh, ja ispisah post... Laku noć mame
|