marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (15.10.2015 22:42:46)
|
Nije me bilo par dana drage, dolazila sam k sebi malo, malo sam se svadjala s muzem, neraspolozenje, plakanje. Nisam htela da mracim. Svakako je cudno to sto mi se najpre desilo: isla sam na komisiju za bolovanje, zavrsila sve i odem s mamom posto smo ble mrtve gladne, da keva casti rucak. Restoran na sprat, i gore nema nikog-nama to super idemo gore. Sednemo, stigne klopa, jedemo, usred jela, ulece ptica u restoran, tacnije golub i pocinje da leti svuda pomahnitao sav. Kao namagnetisan trosne bas o nas sto i krene da udara o prozor pokusavajuci da izadje napolje. Od mlataranja i tog letenja ja se uplasim, vrisnem i spustim se pod sto zbog kose. I opet on kao namagnetisan pravo meni na ledja padne i pocne da mlatara. Sok sam dozivela. Konobar stoji u cosku utronjao se, moja majka vice da izbaci pticu napolje, i da mrdne, ja vristim. Istrca neko iz kuhinje, savata tog nesretnog goluba i odnese napolje. Ne znam zasto sam tako reagovala, ali bas sam se uplasila. Pocela sam sva da drhtim. Platismo posran rucak i izletosmo ja i majka napolje. Posle me uhvatile crne misli, te sta to znaci, i placi, placi, placi. Pa mi muz dodje u 12 sati nocu to vece s poslovne vecere polu nacrvrcan, a nikad to ne radi, pa se s njim na mrtvo ime onda.... I onda se javio mali....pocne stomak da me boli od stresa i svega. Samo sam lezala i cutala. Tek sam popodne malo dosla k sebi. Bas sam u minus fazi, nikako da se iskoprcam.[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|