Bebana17 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (14.10.2015 11:58:37)
|
Vocicana, i ja sam pravila štrudlu sa makom u nedelju zbog gostiju, nešto mi velika mera ispala, ali je ko dusa i danas, testo bilo slatko ili slano me nikad ne mrzi da pravim [sm=smiley1.gif] UM, i u Bg je grozno vreme, kisa non-stop, prosto se čoveku ne mili da izađe iz kuće. Borice, ne zamaraj se računanjem, bitno je ono što ti lekar kaže, a on ti jasno razdvoji starost trudnoće od ultrazvučne starosti trudnoće. Nemoj da se opterećuješ sa tim, ja sam se u prvi mah šokirala, jer nisam odmah skontala kako šta računaju. Bila sam prošle nedelje u Višegradskoj na ležanju, tj. jednu noć sam morala prespavati, ispregledali su me, za sada je sve ok, zakazali mi ponovo za početak novembra. Noć mi ubedljivo najteže pala, jer je žena pored mene hrkala sve u 16, dok se nisam setila da stavim vaticu u uši ležala sam tri sata u onom kvrgavom krevetu bez nade za imalo sna :) Osoblje je bilo ljubazno, ne mogu da se žalim, urađen mi je ultrazvučni i vaginalni pregled, dnevni profil šećera, merenje pritiska (koji mi je zbog nervoze što moram u bolnicu bio 150, a inače imam nizak pritisak), a na njihovo pitanje što mi je zakazan prijem u bolnicu odnosno šta nije uredu sa mnom, odgovorila sam im da moraju pitati doktora koji mi je zakazao prijem, jer ja lično mislim da mi ništa ne fali [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|