marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (8.10.2015 14:55:59)
|
Um kazu da ta ljuljaska je bebi aktuelna samo prvih nekoliko meseci, posle vise nece u nju, ali moju zaovu je spasilo jer je imala CR, a bebac je bas voleo da se ljulja, i to iskljucivo na najjacoj brzini je spavao, cim mu smanjis probudi se. Iako kratak period mislim da pomogne zeni kad je najpotrebnije. Sastavila sam ja spisak...okvirni sta sve treba od namestaja, tih pomagala, dubkova i svega ostalog. zavrtelo mi se u glavi kad sam ubacila neke prosecne trzisne cene. obzirom da ce nam dati ljuljasku i hranilicu, ono za iznad bebe kad lezi sa igrackama (bas sam vesta s nazivima[sm=smiley36.gif]), auto sediste...u startu smo usparali tonu novca, oni se rastosiljali maltene novih stvari koje im ne trebaju a ujedno ne moraju da se troskaju i nista da nam kupuju. ja ne volim tudje i polovno, ali kad su bebe u pitanju-one su sve lepe, ciste i mirisne, pa mi nije gadno da uzmem. U second hand shopu npr ne bi mogla nista da kupim, cak ni od nekog svog ne bih mogla nista da uzmem da nosim, sanse nema. Di, UM, Voci, hvala na odgovoru za besiku, lakse mi kad znam da nije trajna pojava.[sm=smiley32.gif]
|
|
|
|