RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

janabons -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 18:01:52)

Zenske, sta mi radite, vidim da se pominje pizza, znaci bolje da bezim[sm=smiley36.gif]
Voci, Sony, glasala sam[sm=bravo.gif]

marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 18:13:43)

odrala sam noge, poceo je stomak da me boli, obisla sam sve nase najpoznatije knjizare. gde god sam usla i pitala jel imaju knjigu Dnevnik trudnoce (deo knjige sta da ocekujete dok cekate bebu), koja se popunjava po nedeljama, isti izdavac, gledali su me kao s Marsa da sam pala. Odlepila sam. Na kraju dodjem kuci, i nadjem izdavaca, odem na sajt, i pise gde mozete kupiti udzbenike i knjige i pise telefon knjizare u Beogradu, u samom centru....zovnem pitam jel imaju-IMAJU. Samo da mi se muz probudi iz kome, izvukla sam ga iz kreveta, idem odmah da kupim.

dijana1* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 18:48:30)

Gde ste stomacici[sm=smiley1.gif]
Alex nadam se da ces dobiti zanimljivo drustvo. Ali najbitnije da bude sve uredu. A reci mi kada ti rade sekrlaz? Mada je meni dok sam lezala u bolnici prijalo da budem sama. Uvek me neko nesto zapitkuje, obicno zenama smeta sto luftiram sobu u fazonu su jaooo hladno je zatvori a to sto je zagusljivo nije bitno, pa se rasplacu ..... i tako uvek nesto. Zato kada budem sama svane mi[sm=smiley36.gif]
Marince samo polako, oduzi se trudnoca, ima vremena za sve. Samo polako i nemoj da se forsiras , tackica ti je sada najbitnija[sm=smiley1.gif]
i opet o hrani hahaha, ako budem imala snage pravim deci palacinke a ja cu da smazem jednu sa pekmezom. Mmmm mljac.

alex88 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 19:06:04)

Sutra mi rade,imam jednu cimerku super je!za sad sam OK,nema ni treme ni straha,cekam vizitu,pa na tusiranje i spavanjac

janabons -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 19:18:48)

Alex, super sto imas dobro drustvo. Odmori veceras i srecno sutra[sm=bravo.gif]
Al opali kisa, uz dobro sevanje.
Idem veceras na kafenisanje sa sestrama[sm=smiley1.gif] Jedva cekam

Anoniman -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 19:47:35)

Gde ste[sm=nosecka.gif]

Ja ipak isla danas kod moje dr privatno, mesto mi je Nora mirnija danas popdne u stomaku, sve super, bebac odgovara tacno u dan, ona ceni da ce biti oko 3600, videcemo nije bitno, samo da se rodi ziva i zdrava dace Bog, jedino joj je pupcanik ispod vrata, ona kaze da su protoci i jedni i drugi super, i da ne brinem, i da pocnem sa ctg-om, tako da u petak odoh u dz, moraju da me prime ko da ceka ponedeljak, jaoj Boze jedva cekam da dodje novembar i da je zagrlim, 9 mesec je stvarno jatezi i najduzi....

inace kod mene nista od pizze, nisam stigla da zamesim testo, pa ce biti sutra, a veceras riba kupio mi mm vrucu, i kupus salata, a kasnije princes krofne[sm=smiley14.gif]

marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 20:00:36)

dzaba sve ako s princes krofnom ne zavrsis[sm=smiley36.gif]
ja sam kupila knjigu, tj dnevnik, odusevljena sam, kao kuce sam srecna. [sm=bravo.gif]
kako mi se jedu palacinke, s eurokremom, plazmom i ananasom.....uhhh!
Nit imama snage sad da idem da kupim, a pa tek nemam snage da pravim, preforsirala sam se danas, unistila sam se. Sad da sednem mirna i da ne mrdam malo za promenu.

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 20:53:32)

Danas je bas speedy dan za sve, ali volim da procitam pozitivne informacije, svaka cast devojke! Radjate borce sigurno, tako ste pokretne I mobile, bravo za vas!
Ja sam ipak morala do mame da odem, bas sam se danas razvalila, ali sve sto sam htela zavrsila sam.
Jano hvala za glasic!

borica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 20:55:40)

Dobro vece, samo da vam se javnem.
Marincice nisam probala sa ananasom ali jesam sa bananom, mmm dala si mi ideju za sutra[sm=smiley36.gif].Joj cim neka od vas ovde spomene nesto od hrane ja odmah spremam. Malopre sam se najela..Tek sam 9 +5 a stomak mi izgleda kao da sam u petom, doduse uvece, ujutru je manji.

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 20:59:44)

Zato i ja kazem tek treci mesec...a vec se kao nesto vidi[sm=smiley36.gif], stvarno sam smesna.
Znate sta samo razmisljam, zao mi je sto nista od svega pa verovatno I nije toliko zdravo, pa razmisljam o bebici pa mi bude zao, znam sta su nase majke jele. Ali dace Bog da sve samo bude dobro.

marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 21:13:08)

Borice nisi probala s ananasom?? Pa to pod hitno mora da se izgustira[sm=smiley36.gif]
On razbije taman koliko treba presladak eurokrem.
Sutra idem u palacinkarnicu i ja, resila sam. Kupim jednu. Ako bih pekla, sve bih ih pomandjala odmah. ja ne znam da se kontrolisem sa palacinkama.
Do tad-strudle sa smokvama-kupovne.
Voci, meni je termin 16.05- to ne da je borac, bikcina jedna teska. Samo da brzo izleti[sm=smiley36.gif] reci cu babici na porodjaju da koristi jednu crvenu plahtu, peskir, sta god, samo da je crveno[sm=smiley36.gif]

borica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 21:13:59)

Super je tebi stomacic Voci[sm=bravo.gif].Ja gresim sa hlebom,kad bih mogla samo za dorucak dva parceta hleba, a u toku dana ne.Al ne vredi malopre sam krenula sa ajvarom, zavrsila sa eurokremom.

borica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 21:16:24)

Joj marincice bas me nasmeja sa bikcicem[sm=smiley36.gif], meni je 19 april - ovan ali mislim da ce biti kasnije , jos jedan bikcic[sm=bravo.gif].

marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 21:19:38)

Au pa to ce biti borbe[sm=smiley36.gif]
Meni je drago, nek je zivo i zdravo (stalno pricam kao da je decak ne znam sta mi je) ali uvek mi je bila zelja da mi deca budu u jakim znakovima, odlucnim. Ja -Vaga odem da kupim nesto, i to je uvek odlucivanje, odlucivanje, dvoumljenje....uzas.

dijana1* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 21:42:00)

Marince mislim da ananas izaziva kontrakcije i da ga treba izbegavati u trudnoci. Tako da ne bi bilo lose da ga izbegavas.
E a kod mene mm bik, stariji klinac bik, mladji strelac i beban bi trebao biti strelac i ja kao slag na tortu ovan. Kod nas su svi rogati i odlucni[sm=smiley36.gif]
Pravila sam palacinke mmm smazala sam jednu slanu i jednu sa pekmezom a realno mogla sam jos ali sam pobegla od stola.
UM al meni tvoja trudnoca proleti, vec 9 i ctg. Bitno da je beba dobro[sm=smiley1.gif]
Alex srecno sutra!

Anoniman -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 21:47:40)

Di i meni, samo da konacno uzmem Noru u ruke[sm=smiley27.gif] a ni ti ne zaostajes za mnom[sm=bravo.gif]
ma da bitno da je sve ok, merila je protoke odlicni su, ali ja necu spavati sada kada znam da joj je pupcanik ispod vrata[sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]

joj palacinke ja ih sinoc jela, mislim se da sutra pravim monte kocke, ako me ne bude mrzelo...

marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 22:11:05)

jao, pa cula sam....ali kazu da onaj konzervirani je pasterizovan pa je kao neka supstanca dosta smanjena sto ih izaziva. Cujem se i sa koleginicom, kaze celu trudnocu je jela sladoled i ananas...
Ajde....suzdrzacu se, mada mi je to omiljeno voce. Ali palacinke sutra pod obavezno. Evo umesto ananasa, pomorandza ili visnje.
Ne, ja cu 30 kila da fasujem, ne vredi. [sm=smiley36.gif]
UM falices kad napustis temu, svrati ponekad....[sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 22:13:58)

Marinchice moje dete ce definitivno biti ovan, tako da sam zadovoljna. I ja se obracam sa on, od pocetka, tako ce I biti, znam pazi kad znam.
Borice, smesna sam majke mi, nego hajde da to zabelezimo kao pomak. [sm=bravo.gif]
Smanjinhleb, ja ga ne jedem uopste ni pre [sm=nosecka.gif] a ni sada, jako retko, bas za te mazalice ok, ali sve drugo ne.

Anoniman -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 22:14:37)

Marinche [sm=smiley31.gif] druzicemo se jos, ima jos 4 nedelje, a nedostajacete i vi sve[sm=nosecka.gif] meni , ali dolazicu ja[sm=smiley1.gif]

dijana1* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 22:18:34)

I ja sam ga videla pre 2-3 dana u prodavnici. Ma stavili ga bas lepo na izvolte, vuuuuuceeee me ali reko nema sanse. Pogotovo ne sada u poodmakloj trudnoci.
Mene beba bas sutira i sve me zaboli dole kada udari. Sada sam 30+2 a Vuka sam rodila u 31+2 , neka me trema uhvatila[sm=smiley13.gif] cucu se sutra sa svojom dr da me preglrda da znam da je sve ok i da se opustim. Do sada je nisam smarala ali 8 mesec bogami hocu. Samo da doguram do 38 nedelje to mi je najveca zelja.

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 22:20:29)

Ja sam nadoknadila sve na pocetku kao ti Malo, sa apetitom, ali sada nista, ali nista mi se ne jede! Sada samo spremam, kao mozda ce me naterati, a ko zna. Videcemo .
Posebno su dosadni sa merenjem svakog meseca kada se ode u dz, kao da te jos dodatno zele ubiti u pojam. Bas bzv

marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 22:21:38)

Ubaci u prvu i sve lagano, i ponajmanje nerviranja. Sta i da treba zavrsice se i srediti. samo polako sad i puno odmora. everything will be olrajt[sm=smiley1.gif]
Idem da jedem, cim sam gladna muka mi je.
Voci, moja me nije merila, nije mi ni pritisak merila. Sreca ja imam aparat kuci za pritisak a i vagu pa sama vodim evidenciju. Ne znam sto nije merila

Anoniman -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 22:22:08)

Mene moja nije htela veceras da gleda ginekoloski, kaze vidimo se za desetak dana, na ginekoloskom, ili kod mene privatno ili u ambulanti, mada ja cu u petak da trazim ctg u dz, pa cu da trazim dr i da me pregleda, cisto da znam stanje...

Pojela 2 pinceze, cekaju me neki sudovi pa spavanjac...

Marince imas li fb da te dodam?[sm=smiley1.gif]

marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 22:28:22)

Imas PP UM
[sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (5.10.2015 22:31:44)

A ovi nasi " strucnjaci" kao to je obavezno, pa hajde, ali pritisak bi stvarno trebalo, a kilaza briga me, znam I kako ce da ode, tako da izfasujemo I po 39 kg, tako je nevazno!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>