eca89 -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (26.9.2015 12:47:34)
|
Dobar dan mame, ne stižem da vam se javim, jer nemam vremena ni da jedem. A.je haos, ni sekundu je ne smijem ostaviti, odmah je pala i udarila se i onda kreće urlanje u onaj vrtić naravno neće, ma ludnica. Jutros kad se probudila u 6h i počela cvonjiti, znači više ne znam ni da li je dan ili je noć. Ako zaspi preko dana, to je plafon pola sata. Elem, što ja više brišem ovaj stan, on je sve prljaviji [sm=zz_banghead.gif]! Mm mi kaže, što i ti ne legneš kad ona zaspi, što radim po kući, kaže pusti sve kraju, kako????????????? E, da fasadu nam naravno još završili nisu i ne mogu sušiti veš na balkonu, nego moram nositi u podrum u sušionu, a to ne mogu sa njom sama, pa onda čekam mm, pa da onda nosim, ludim. Sad 28.09. će 3god.kako sam završila fax i posla naravno nemam, ma muka mi je i tako, ovaj moj post je za negativu, izvinite mamike, ali morala sam se negdje istresti! P.S. Wiv, nadam se da mališi nije ništa strašno, možda mu je od zubića. Lijep dan vam želim [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|