marinchica -> RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] (8.9.2015 21:21:14)
|
Gde ste zeneeee[sm=smiley1.gif] Hvala na cestitkama, ljubim vas puno puno! Zelim vam svima[sm=modricrtici.gif] nista drugo nije vazno u zivotu, samo decica. Vocicana sta ti je s kicmom? Ja sam danas.....uzela Tak krekere, ujutro mi je bila kiselina u ustima...imali su mi ukus na svinjsku mast. Ceo dan mi je muka, verovatno se ova beta duplira, raste, organizam je skontao sta mu se desava i sad ce zezanje. Jos kolega prica kako je u rostilju neki dan nasao ogromnu crnu dlaku, a meni se baca pegla. Sutra idem kod novog drzavnog ginekologa, po preporuci, cisto da otvorim karton i kazem joj sta i kako je. Da li ce me pregledati ne znam. Koliko sam citala prvi UZ treba ona da stavi onu napravu unutra i da opipa matericu...E sad...ja imam problem s tim. Rado bih UZ, ali obzirom na grceve i bolove u materici i jajnicima kojih sam se tek danas otresla malo, zahvaljujuci utrogestanu, ne bih bas da mi ona sad ceprka. Jel to "ceprkanje" obavezno na prvom pregledu po ustanovljivanju trudnoce? iskreno malo mi je prpa, da ne prokrvarim.
|
|
|
|