BubaBubica -> RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] (29.9.2015 11:58:30)
|
Tužna, često mi žene zbog jake želje za bebom napravimo sebi još veće probleme nego što ih zaista imamo. Usporite malo, ja sad iz trećeg pokušavanja da ostanem trudna vidim da ne zatrudnjuju žene tako lako, iz prvog ciklusa. Meni je ovo treći mesec pokušavanja i do sad se ništa nije dešavalo, a prve dve trudnoće sam ostala trudna iz prvog ciklusa. U slučaju trudnoće endometrijum bi trebao da bude zadebljan, a tvoj nije, plus što doktorka sumnja na policistične jajnike, do trudnoće najverovatnije nije došlo, ali pošto se nikad ne zna, ako si u mogućnosti, uradi betu da vidiš na čemu si. Ovom neizvešnošću ćeš samo sebe izluditi što će ti otežati dalju borbu za bebicu. Zaista ti želim iz sveg srca da zabebiš pa da ćaskamo na trudničkim temama zajedno, ali moraš da se smiriš i ohladiš glavu, pa da smireno kreneš dalje ako ovog meseca nije došlo do trudnoće. Za početak, ako imaš neke nezdrave navike, odbaci ih, počni da piješ čajeve koje pomažu kod policističnih jajnika i plodnosti, čak i ako još nisu skroz potvrdili tu dijagnozu, mogu ti samo pomoći. Iz sveg srca navijam da se bebica zakači [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|