Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 22.9.2015 21:30:19
|
|
|
|
dijana1*
|
Jekice srecno sutra Zato ja volim prirodni porodjaj u momentu boli ali adrenalin je toliko jak da se pomesa sa bolom pa covek ne zna ni sta ga je snaslo Pravila sam danas kiflice, pojela sam 2-3 i to mi je mnogo. Sve me stislo. Boze kako moj organizam slabo podnosi testo Anck nema te, nadam se da je sve ok.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 22.9.2015 21:35:34
|
|
|
|
janabons
|
Suzi, to su ti cari carskog reza Od sutra ce ici oporavak brze, setaj koliko mozes, trebace ti snage za dve bebice.Meni je oporavak posle carskog bio najslicniji kao posle slepog creva, pa me i nije sve toliko sokiralo, ali je cinjenica da je prvih par dana baaaas tesko. Jekice, najteza noc je pred tobom, sutra ujutru je super sto si prva na programu, bice gotovo sve rano ujutru, drzimo ti fige Georgina....cekamo... MAraj, kako je kod tebe? Napravih i ja strudlu, bas si me navukla Um.... Sad sam na hiper proteinskoj ishrani, proteini su mi bas niski, moram da ih podignem malo, sa strudlom ce sigurno da upali DAnas sam jela pecurke,kao da su protrcale kroz mene..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 22.9.2015 21:39:49
|
|
|
|
janabons
|
Di, slazem se s tobom, ipak rez na stomaku od 10cm nije naivna stvar, svako ustajanje, smejanje, kasljanje, sedanje boli i treba duze vremena za oporavak, a treba brinuti i o bebi....ali i to se prodje Cudo smo mi zene
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 22.9.2015 21:54:31
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Sonya i Jekice, poslala sam vam zahteve na fb.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 22.9.2015 21:57:53
|
|
|
|
BubaBubica
|
Jekice srećno sutra! Čitala sam vaše priče sa porođaja, uh uživala sam, podsetilo me je i na moje porođaje, u tom trenutku sam svaki put mislila nikad više, ali sad opet jedva čekam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 22.9.2015 21:59:28
|
|
|
|
Anoniman
|
nesto nam je pusto u temi jano ako si i ja sam se najela a ujutru vadim krv
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 22.9.2015 21:59:31
|
|
|
|
Jekica_88
|
Hvala žene 💖💖💖
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 22.9.2015 22:03:59
|
|
|
|
sonyasha
|
Jekice, srećno sutra!!! Mislimo na tebe i držimo ti fige! Suzi, teško je, ali će sutra biti drastično bolje! Nemoj da se bedačiš, proćiće, za par dana ćeš biti funkcionalna za svoje devojčice! Laka vam noć drage trudničice! Ja sam bolesna pa nisam nizašta ni za priču, samo vas čitam i navijam!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 22.9.2015 22:26:46
|
|
|
|
adulence
|
Zeneeeee,mene je tako neka frka uhvatila,huuuuuuh,opet kazem ne od porodjaja nego od ostanka u bolnici i razdvajanja... Uhhh veceras kada sam legla sa Ivom da se uspava jedva sam se suzdrzala... Nego srecom bila mi i vencana kuma i moja super drugarica koja nam je Ivu krstila,pa smo se site neplanirano ispricale i ismejale,kazem ja njima ovo je neki znak ,vas dve ste mi tu ,moje dve najbolje prijateljice,mm se ukakio od straha cak je i rakijicu jednu popio,presmesan je... Ja vam se sutra javljam...ljubim vas puno sve...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 22.9.2015 22:30:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Um,bravo za Noru! Ti si show,jedes li ili ne jedes kasno? Kad god udjem ti pises da si jela i napravis mi zazubice Uspela si da ubedis tm za jos jedne cizmice,jesi legenda! Buba,vidim iz Pa si? Cek,trecs trudnoca?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 22.9.2015 22:33:49
|
|
|
|
janabons
|
Georgina, dace Bog da sve prodje kako treba,i eto tebe za tri dana nazad kod Ive sa batom JA se psihicki pripremam za minimum 12 dana razdvajanja u novembru...Boze, nezamislivo Rekla sam mm da mi je dovodi u posetu dok budem cekala na carski, pa cemo videti kako to ide i meni i njoj Plasim se da ne poveze toliku razdvojenost sa bebom, pa da ne bude posle neke izrazenije reakcije, nak nam je Bog u pomoci, videcemo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 22.9.2015 22:44:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Devojke u tom trenutku ne smete da mislite i tugujete o deci kod kuce..oni su u dobrim rukama,a vi im donosite najveci poklon. Ja sam tako isla i tako sam stalno T pricala..mama ti rodila seku.to je TVOJA SEKA,to naglaseno,da se oseti vaznom! I u bolnici mislite o sebi i bebi,deca sve osete.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 22.9.2015 22:49:57
|
|
|
|
adulence
|
Ma bice to sve u redu sigurna sam...sad mi je frka jer imam vremena da razmisljam,verujem kada dodje momenat porodjaja porodilista samo cu biti usresredjena na to...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 22.9.2015 22:54:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Bas tako..priroda uradi svoje. Jos je o T brinuo mm,morala u vrtic,jer je radio..pa je jedan dan ostala sa babom od 80god (mojs baba),jer je on i cast organizovao..ali u tom trenutku sam morala da mislim o bebi i grudima..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 22.9.2015 22:56:39
|
|
|
|
BubaBubica
|
Vonavoj, ja sam iz jednog sela nedaleko od Pančeva, i na planu nam je treća beba ali ovo je treći mesec kako pokušavamo, nadam se da će biti srećan... Nekako sam se navukla na ovu temu, svaki dan nekoliko puta ulazim i pratim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 22.9.2015 23:22:45
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vece moje dame, vidim sve je isto, zato od prekosutra...sutra...bice puno novootvorenih tema! Voci se danas razsrafila od voznje, sat I po kojima do aerodroma, sat I 50 minuta let, 2,5 sata od Bg- a do mog divnog Krusevca, ihaj!!! Kicmu ne osecam, a sada sam u nasem stanu, istusirala I osvezena, sada bi mogla ponovo na let . Bravo za nove nedelje, bravo za nove termine za cr, Suzi, samo polako, proci ce duso, ipak je to klasicna operacija, malo boli, ali bice sve to super! Ti si jaka zena, pa tako smo sve ponosne ma tebe! Sada ce Voci da ide malo na fb, da posalje zahteve. Ljubim vas!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 22.9.2015 23:36:16
|
|
|
|
vocicana
|
E da, totalno sam otkacila kada sam videla koliko je MOJIH prijatelja glasalo za pricu o trudnoci, a da su pritom zbog slicnog avatara dali glas pogresnoj osobi, totalno sam se iznervirala! Ovog meseca cu se oprostiti od paketa za trudnice I necu se vise ni prijavljivati. Strasno!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 22.9.2015 23:36:59
|
|
|
|
Jole84
|
Zdravo okruglice drage ja nisam znala gde bijem ovih dana, Mila mi zakačila virus i anginu, temperaturu smo joj danima jedva skidali, morala sam da je nosim puno, pa me stigle i one BH kontrakcije, i boluckanja. Tek sam danas jela i legla malo, ako mi verujete. Mislim, one koje imaju jedno ili dva, veruju, a ove druge tek će da vide šta je urnebes Vidim da smo neke bebice dočekali, a druge polako čekamo ostalo ću sada da čitkam natenane
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 23.9.2015 0:32:21
|
|
|
|
janabons
|
Jole, al te strefilo...bitno da je Mila bolje...sad ces i ti da se odmoris
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 23.9.2015 0:41:21
|
|
|
|
adulence
|
Joj kole bitno da ste bolje...voci ne brini za nagradu ako ne bude sad bice sledeci put sigurno...neka si tk nama stigla fino...nedostajala si...heheh... Evo ja i dalje ne spavam,ovo moje dete u stomaku je nacisto poludelo,to je takvk mrdanje,pomeranje ,sutiranje...ja ne znam sta je ovo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 23.9.2015 1:02:10
|
|
|
|
dijana1*
|
Jole samo da je Mila bolje. Ja te razumem skroz Voci nisam shvatila, sto si se naljutila. Bas sam sada pogledala i ako ovako ostane ti ces dobiti nagradu. 5 paketa se deli. A i svaki mesec se deli, nego vidim da se ovaj mesec dosta trudnica prijavilo pa je malo gusto.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 23.9.2015 1:40:30
|
|
|
|
adulence
|
Zene meni malopre neka vodica iscurela,ali jako malooo kao da sam pisnula,a nisam...kako da znam je li to plodova voda?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 23.9.2015 1:54:50
|
|
|
|
Valerie
|
prati da li ce jos. ne mozes da znas tacno. ali ako bude vise, nema sta drugo. jel imas kontrakcije? mene ubise vec par sati, valjda ce stati!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 23.9.2015 2:07:14
|
|
|
|
Valerie
|
jekice srecnooo suzi, grozno boli i lekovima treba vremena. svakim danom duplo manje. drzi seee. ja sam ustajala samo koliko sam morala, svaka cast ko trpi i setka...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 23.9.2015 2:17:32
|
|
|
|
wivern
|
Opaaaaa Ado znaci da krecemo sa navijanjem Zenske danas opet imamo slavlje
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Curtis Means je najranije rođeno dete koje...Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?