|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
1.9.2015 19:25:04   
superm
I noćas i danas je kod nas radila klima, nije preterano toplo u stanu ali meni sve smetauser posted image .
Večerali smo ćevapčiće i tortilje, sad još kupanjac i user posted image . Barem decauser posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 151
1.9.2015 19:49:37   
jess021
Mm ode po testo za pizzu, ja se okupala, pa cemo da gledamo film.
Moja kuma otisla danas u porodiliste, pukao joj vodenjak, kaze pljusnulo kao na filmu.
Termin joj 21.09.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 152
1.9.2015 20:10:16   
Tiziana
Jana da ti napisem za vrtic i bebu,izvinjavam se ako postoji tema.moje dete je islo godinu dana u jasle kad je dosla beba.nama su rekli da mu ne menjamobrutinu nego da nastavimo kao i do tada a da ce reakcihe na bebu biti u ovom ili onom obliku bilo da idebu jasle ili je kod kuce.i mi poslysasmo,bio je kod kuce sami 2-3 dana kad smo izasli iz bolnice i onda sve po starom i bilo je ok..
Inace da se nadovezem na matericne arterije,pupcanik i srce,zar vam to ne proveravaju na svakom pregledu?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 153
1.9.2015 20:10:46   
adulence
Jess ,21.joj termin eoohooo a meni 23.tek tako kad cujem shvatim koliko je blizu ,joooj...ne znam kako je vama koje imate vec jedno dete ali mene je sada mnogo vise strah nego sa Ivom,tj.sa Ivom me uopste nije bio strah a sada sam sva nesto kao na iglama...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 154
1.9.2015 20:16:28   
Tiziana
Ja se izvinjavam sto ulecem kao padobranac a daleko sam od trudnickih tema,nego volim da vas citam s vremena na vreme
I mene je bio vevi strah sa drugom bebom.ne znam zasto,ali svakakve misli su mi prolazile kriz glavu.valjda je to sve nirmalno.sad mi to sve deluje smesno.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 155
1.9.2015 20:31:03   
superm
IZVORNA PORUKA: adulence

Jess ,21.joj termin eoohooo a meni 23.tek tako kad cujem shvatim koliko je blizu ,joooj...ne znam kako je vama koje imate vec jedno dete ali mene je sada mnogo vise strah nego sa Ivom,tj.sa Ivom me uopste nije bio strah a sada sam sva nesto kao na iglama...

Tako sam se osećala i ja kada je trebalo da rodim drugo dete.
Bila sam više uplašena zato što sam znala šta mogu da očekujem.
A imala sam i još jedan problem. Tipa, hoću li moći da volim to dete kao prvo,...a volim ih više od sebe, a svakog na drugačiji, poseban način.

< Poruku je uredio superm -- 1.9.2015 20:33:13 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 156
1.9.2015 20:41:21   
Maraj
A jao jess 21.joj je termin a danas se poradja!! user posted image
ja sam ceo dan isprepadana sto stan nisam sredila ni torbu za porodiliste ni oprala bebi stvari nista..... uhvatio me neki strah sta ako krene ranije....i ti sad napises ovo...user posted image user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 157
1.9.2015 20:54:37   
vocicana
Uh...kako je to sada bas za razmisljanje.... Dajte pola straha meni ali da mi obecate da cete mi uzetinpola mog kada dodje red na mene. Salim se naravno, a nije lako. Uh...
Sony... Ada, hvala drugarice

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 158
1.9.2015 20:55:55   
adulence
jaoooo superm o ljubavi mi ne pricaj i ja imam taj problem,cak toliki da sam poslednjih par veceri plakala,jer tripujem kako ce Iva da mi ispasta i to me ubija u pojam iako znam da nece,ali potpuno i dalje ne verujem da cu drugo dete moci da volim kao Ivu...

tiziana ja volim kada ti pises...user posted image user posted image

< Poruku je uredio adulence -- 1.9.2015 20:58:11 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 159
1.9.2015 21:08:55   
Tiziana
Mocices,mocices..ima ovde negde text koji sam pisala u udaru nekih emocija pred cerkin prvi rodjis..pise o svemu o cemu sam razmisljala pre nego sto se rodila i nakon sto se rodila...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 160
1.9.2015 21:55:02   
adulence
Hehe ma znam samo to priroda valjda uredi kako teeba...jaooo mene ove kontrakcije tako nerviraju zato sto me od svake neki napad vrucine uhvati...

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 161
1.9.2015 22:02:47   
MAMAMAJ
Drage trudnice, kako ste?
Mi smo danas malo uživali, slaviči ćerkin polazak u vrtić, posle smo se i nešto dokačili, ma imala bih šta da istresem tamo u negativi, ali ajde da ne mračim.
U vrtiću je prošlo super, bar sam tu spokojna, hvala Bogu.
Preumorna sam, sad ću da čitam šta ste pisale, danas sam vrlo malo stigla da vas pratim.
Nadam se da ste sve ok i na okupu.
Suzi je tu, videla sam. user posted image

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 162
2.9.2015 0:56:04   
janabons
MAraj, zeno, ti si shouuser posted image
Tiziana, hvala na savetuuser posted image Samo nam ti svracaj
Sad sam usla u kucu, bila sa sestrom na picu, i javlja nam sestra od strica, da joj je izgleda ispao cep, termin je 25.09.
Maraj, Ado, nemojte mnogo da mi se uspanicite...user posted image
MAmaj, bravo za vrtic

< Poruku je uredio janabons -- 2.9.2015 0:57:22 >

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 163
2.9.2015 4:17:24   
adulence
Uh ova noc je za mene ubovoj trudnoci najgora,dakle do sada ja sam se 5 ili 6 puta probudila i isla da piskim izgleda da se bebac spusti...
I pored klim je sam komplet mokra,dusa mi spava...eto iskukah vam se za dobro jutro...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 164
2.9.2015 6:32:03   
Bekolino 25
Jutro odoh ja na CTG drzite fige da jis malo ostanemo 2u1 vidim svi negde zure

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 165
2.9.2015 6:34:26   
jekiki
Dobro jutro user posted image
Adulence razumem te i saosecam sa tobom, takva noc je kod mene svaka, u poslednjih 5 meseci, polako postajem kao zombi user posted image user posted image
Bekolino srecno na CTG-u
Sad citam za dame kod kojih je bas pozurilo, sto Maraj kaze pocinje i mene frka da hvata kad to cujem, a ja danas jos i do sela idem na 3 dana, nekih 80km od Bg-a, nije daleko ali opet user posted image

< Poruku je uredio jekiki -- 2.9.2015 6:37:29 >

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 166
2.9.2015 7:17:22   
isidora88
Dobro jutro.
Bekoliko srecno na ctg-uuser posted image
Ja ocajno spavam nocima, jako me kolena bole, neki tup i iritirajuc bol. Nisam zaspala do 4 ujutru, plus ustajem i dalje nocu bar 5 puta da piskim. Iscrpljena sam viseuser posted image
Sad se spremam da vodim sina u vrtic i odoh na UZ, drzite mi fige da sve bude u redi i da saznamo pol bebaneuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 167
2.9.2015 7:24:43   
sonyasha
Dobro jutro trudničice!
Bekolino, srećno na ctg-u!
Isidora, držimo fige za UZ i čekamo da nam javiš kako je prošlo!
Ada, nemoj nigde da žuriš, spustio se bebac ali izdrži još malo!
Kažu da ova vrućina povećava šanse za prevremeni porođaj pa su verovatno zato te ženske požurile!
Na terasi sam i baš je prijatno, piri neki vetrić, skuvala sam se noćas ali ne kao prošlu noć, ono je bila noć iz pakla! Kažu od danas kreće tura na dole, polako ali sigurnouser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 168
2.9.2015 7:41:07   
Maraj
Bekolino , isi srecno na ctg-u i uz user posted image

ja sad ispratila m na posao....
jao pa nije mi svejedno kad citam za bebe koje su poranile jer ka primam fragmin injekcije svako jutro u 7 a anesteziju ne smem da primim minimum 12 sati nakon fragmina ....zato imam neku "paniku" da ne krene ranije....jer moram na CR

dobro jutro

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 169
2.9.2015 7:48:29   
vocicana
Dobro jutro duse moje nenaspavane. Jeste strasno, ja nikada sanjala nisam da cu reci kada ce to hladnije vreme, e a danas je tako I vec nedeljama cvrcim I bajem kada ce ta kisa kada ce temperature dole.
Bekolino Isidora user posted image , cekamo lepe vesti. Kako je lepo imati vas.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 170
2.9.2015 7:55:40   
pozitivna
Maraj zelim ti srecu ,ne brini bice sve u redu kad je i do sad bilo , jel tako draga / ljubim te i drzim finge

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 171
2.9.2015 7:59:59   
superm
Dobro jutro! Ispratih mog đaka u školu. Spavanje? Šta to ono beše?!user posted image
I pored klime budem mokra, budim se non stop, mlađi sin već ko zna koju noć prelazi kod nas u krevet...
Elem, Bekolino, srećno na ctg- u! Isidora, srećno na uz!
Za ostale dRRugarice po stomaku, veliki user posted image

< Poruku je uredio superm -- 2.9.2015 8:00:58 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 172
2.9.2015 8:01:25   
pozitivna
Kako je samo dosadno na temi VTO.nema nigde nikoga nema skim ni da pisem ,jedva cekam kad cu da se preselim kod vas /Sve vad ljubim i drzim finge / jedva uspem da udem ba Inter.izbacuje me non-stop

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 173
2.9.2015 8:06:15   
vocicana
Tema je teska, ne znam ni koliko su zene raspolozene za razgovor s obzirom na maltretiranje koje prolazite stalno, nema inspiracije. A ti pozitivna pisi sa nama ovde da ti bude lakse I kepse, ja ti zelim sto pre user posted image , zvanicno da nam se pridruzis.

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 174
2.9.2015 8:44:16   
vocicana
Ada, porodi li se kuma? Koga je rodila kumica ili kumicu?

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

ljubav
amand

kada muskarac prevari zenu

ne voli je (47%)

voli je al ipak voli i da mijenja (23%)

musko ko musko (20%)

druga je bolja (3%)

kriv je alkohol (2%)

nije bila njegova dobra (5%)

Ukupan broj glasova: 148

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here