janabons -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] (7.9.2015 13:39:45)
|
Vocicana,tek sad videh da si me pitala. Pritisak sam dobila u 38. nedelji trudnoce, porodila sam se u 39+5,krenula prirodno, pa na carski, beba je zavrsila sa mekonijumom, i bila na intenzivnoj nezi na institutu. DRugi lekari smatraju da je trebao da se obavi odmah cr u 38,i da onda ne bi ni doslo do toga. Beba je imala i intrauterusni zastoj u rastu, jer je u 39+5 rodjena sa tezinom od 2400( sto je ispod proseka), i za to postoje razna nagadjanja lekara. Cinjenica je da je porodjaj trebao da se obavi ranije, jer beba nije dobijala sve sto joj treba u stomaku skoro ceo deveti mesec, i da je puka sreca da se to nije odrazilo na njene vitalne organe i da je sad zdrava i prava, to su reci lekara. ZAto smo prvih 6 meseca visili po lekarima, da sve isproveravamo. ZAlosno je sto zivim u Bg, sto sam vodila trudnocu na klinici(NF) i u dz, povremeno isla i privatno i da to niko nije video: MAda, smatram da je najveci krivac moj dr iz Fronta( koji je radio inseminacije i vodio celu trudnocu i placen kao izabrani lekar da obavi porodjaj), jer me je on jedini gledao u devetom mescu, jednom nedeljno TAko da....ja imam mnogo sumnji i nedoumica oko svega, i naravno, veliki strah, ali i nadu , da ce ovaj put sve biti ok...pa da proslavimo za obe.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|