|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
28.9.2015 21:18:18   
bebilule
Joj maraj ja bas srecna i uzbudjena zbog tebe. Nadji nekako nacin da nam se javis. Bice to sve ok, ne brini. Ja sutra na uz i ctg.
Joj evo napokon sam skontala ko ce mi odgovoriti na pitanje koje me muci godinama, UM sta su to mantije? user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2626
28.9.2015 21:19:48   
Anoniman
Bebilule nemoguce da to kod vas nemauser posted image kod nas u susednom gradu Novom pazaru ima, kao mali zamotuljcic sa mesom, mnogo lepi....

Voci, Alex dobro je da nije problem samo sa mnomuser posted image

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 2627
28.9.2015 21:21:05   
vocicana
Mantije su najlepse upakovani jastucici od kora koje se rucno razvijaju, punjene su obicno mlevenim mesom sa dosta crnog luka, to je specijalitet u Novom Pazaru, ako imas nekoga tamo neka ti donese, mada ih ima I po marketima, pakovanjem je po pola kilograma. Izgledaju kao one divne baklavice po turskim serijama. Kao kvadratici

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 2628
28.9.2015 21:25:52   
Maraj
Bebilule slicno ko vas burek. Samo se drugacije slaze. Prave se male loptice od testa , razvuku , pune mlevenim mesom savijaju u paketic i redjaju jedna pored druge pa peku.

< Poruku je uredio Maraj -- 28.9.2015 21:26:46 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2629
28.9.2015 21:29:48   
alex88
Ima ih i u Kv u pekarama od skoro,prave i sa sirom,njih trenutno mogu da jedem a sa mesom su mi prejake

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2630
28.9.2015 21:31:25   
bebilule
E hvala. Prvi put sam za to cula od miroslava ilica u pinkovim zvijezdama. Trazio od Novopazaraca da ih donesu. Od tada se pitam sta je. Sjetih se da je um iz tog kraja i da stalno prica o nekoj hrani user posted image . Ej, um, a da ne studiras slucajno da njihovom drzavnom univerzitetu. Neki od ovih nasih prof idu tamo?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2631
28.9.2015 21:32:55   
Anoniman
Bebilule bas sam na njihovom fakultetuuser posted image imam jednog profeora, predje mi poslovnu psihologijuuser posted image

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 2632
28.9.2015 21:34:05   
bebilule
Um, ponesi mantija kad krenes na babine user posted image . Jel to bas smijer psihologije

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2633
28.9.2015 21:35:49   
Anoniman
Hocuuser posted image saljem postexpresom bez brigeuser posted image

Da, da, nas ogranak pripada novosadskom unizverzitetu, filozofski, odsek psihologijauser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 28.9.2015 21:36:24 >

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 2634
28.9.2015 21:37:42   
alex88
Radi fb,bas su brzi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2635
28.9.2015 21:54:48   
vocicana
Kazem ja, ameri su cudo! Kada oni poprave stvar, to je popravljeno!user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2636
28.9.2015 22:00:13   
alex88
Nesto poceo da me boli I ziga kao levi jajnik,jer to normalno?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2637
28.9.2015 22:01:23   
dijana1*
Ponovo pricate o hrani, ali Voci me je pecnula sa hrskavim sendvicem iz tostera mmmmmmljacuser posted image
Ja sam danas slagala ormare i pakovala malu i letnju garderobu. Sve sortirala posebno sta je Vuku malo za Kostu a sta je Kosti malo za bebana. Bas sam se umorila. Gomila garderobe.
Maraj luduju hormoni, to je normalno. Tek ce da polude kada se porodis. Bice sve to ok i srecno sutrauser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2638
28.9.2015 22:16:35   
Tanjica81
Drage trudnice veeeeliki user posted image .
Jao hrana...hmmm...jedite dok možete.

Dobro došle nove trudnice.

Baš je teško napustiti ovu temu. Često svratim da vidum ima li novosti. Nikako da se preselim kod Mama.

Gde je pipi?

Jess jos si tu?

"Ona?! Ma nee! Ne voli me više!
- Otkud znaš? Jesi li ikada video boju njenih očiju kada tebe nema u prostoriji?"

Djordje Balasevic

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2639
28.9.2015 22:19:34   
bebilule
Alex, meni se to cesto desavalo. Siri se materica, gura jajnike, beban se meskolji...meni su tako objasnili user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2640
28.9.2015 22:23:33   
alex88
E hvala puno na odgovaru da ne brinem bezveze user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 2641
28.9.2015 22:50:21   
marinchica
Maraj, samo da ti pozelim srecu sutra, bice sve ok, samo misli pozitivno.
Ja sam plakala malopre, nemam sta da jedem. Pun frizider hrane, za sta i da se uhvatim, muka mi je. Sad jedem krekere. Sve mi se gadi, a gladna sam.user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2642
28.9.2015 23:10:14   
isidora88
Maraj srecno sutrauser posted image
Ja sam jutros bila po upute za komisiju, hemoglobin mi je dobar, stigli su nalazi briseva i pape, sve je odlicnouser posted image
Mene stomak danas bas boli, doduse i beba je aktivna, ali bas mi je neki pritisak u donjem delu stomakauser posted image nadam se da je sve ok.
7.oktobra sam zakazala ekpertni Uz jedva cekamuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 2643
29.9.2015 1:20:50   
janabons
Maraj, da prijem sutra brzo prodje i da se sto pre smestis i raspricas sa cimerkama i odmah ce biti bolje. Tesi se da je ubrzo sve gotovo, a ne ko ja sto cu cekati oko 7 dana na cr, a moje mezimce kuci
Grlim te jako...naravno, i vas ostale debelice, al nam je sad Maraj u centru paznjeuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2644
29.9.2015 2:05:26   
adulence
Evo mene u trecoj smeni,bebac siki ,a ja fosla da pozelim maraj srecu i da joj kszem da mislimo na nju...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2645
29.9.2015 7:32:21   
bebilule
Ajmo prozivka!
Danas ode Maraj, srecno i javi se user posted image .
Adulence, ne pisi u sitnim satima, prepadas nas. Ima nas koje smo jos u zabludi da cemo spavati user posted image .
Ja pijem kafu, istusiram se i odoh na pregled, uz i ctg.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2646
29.9.2015 8:49:41   
Anoniman
jutrooo. maraj srecnooo, javljaj se cim se smestis♡
meni dosla baba da pravi obarusu pa sam morala da joj otvorim vrata inace mi se jos spavalooooo....

bebilule javljaj stanje...

< Poruku je uredio Unina mama -- 29.9.2015 8:50:32 >

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 2647
29.9.2015 8:50:21   
jess021
Dobro jutro!
Tanjice, tu sam jos, ne dam se ja.
Ja isla da vadim krv, jedva sam se dogegala, prava sam slonicauser posted image
Maraj, draga, od srca ti zelim da sve prodje u najboljem reduuser posted image
Kad smo kod plakanja, i ja sam sinoc plakal kao kisa, znam zbog cega, ali nije tema.
Kad smo kod hrane, ja sam sinoc jela knedle sa sljivama, a jutros sam kupila mantije, tako da Bebilule dodji na dorucakuser posted image
Isi, super za nalaze.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 2648
29.9.2015 9:27:34   
alex88
Dobro jutro drage.Maraj srecno,nadam se da si se smestila,da ces imati normalne cimerke i da ce ti vreme proletetiuser posted image
Jess kakva slonica,ti si super.Kakva li cu biti ja kad sam vec sad ovoliko porasla user posted image ,mada jedva cekam da budem veliiiika i debeeela .Od jutra krecete da pricate o hraniuser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 29.9.2015 9:52:58 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2649
29.9.2015 9:28:35   
vocicana
Dobro jutro stomacici!
Maraj draga, zelim ti srecu I da se sto pre oglasis ovde kod nas sa lepim vestima. Sada si korak napred, bravo za tebe, hrabra si! Mislim na tebe svi.
Juce je bio definitivno neki sugav dan, svi su bili user posted image , ili ispred tig stanja. Ja sam katastrofa od jutros, ustala sam sa glavoboljom, raspada mi se mozak, samo bi mi recimo poviseni pritisak fali.... Nista Jess, dolazim I ja kod tebe na rucak, da znate da cu otici da kupim mantije danas I da ih ispecem. Ubiste sa hranomuser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here