Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 9:30:16
|
|
|
|
Maraj
|
Um za 35. Jekiki znaci ti imas i bolne. Ja za sad ne. Samo osetim grcenje stomaka. nema jess da l se uspavala... joj i ja danas imam tremu. Sutra cu u ovo doba cekati na prijem u bolnicu.... uh...malo mi frka
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 9:43:51
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro zene. Jekiki jos tu, nema jess, valjda je sve ok. Adulence ljubi jeju . Um za 35. Ja danas punih 37 Mataj, tek procitah, ti sutra u bolnicu, a u srijedu . Joj, uzivaj danas!
< Poruku je uredio bebilule -- 28.9.2015 9:45:25 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 9:44:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao trudnicice , kako ste od jutros? Mene vec par dana ujutru hvata blaga mucnina , pa mi se ni kafa ne pije. U stvari ne smem da se ususdim. Pre par jutara sam je popila i posle sat vremena lezala u krevetu jer da sam ustala ispeglala bih se! Sad sam pojela dve kiflice pa se mislim kafa.....ili ne!?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 9:48:41
|
|
|
|
Anoniman
|
jekik javljaj stanje. maraj verujem da te hvata trema, a i uzbudjenje za 2 dana upoznajes Lazara bebilule za 37! anck mucnine, joj mucile me do 18 nedelje....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 9:52:42
|
|
|
|
branki*
|
trudnjacice,da vam mahnem sta je sa jess je li zna neko?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 10:01:06
|
|
|
|
jess021
|
Tu sam, moje dete se izgleda predomislilo. Jutros me nista ne boli Nego, nisam spaval nocas, pa sam malopre ustala. Divne ste sto mislite na mene. Stvarno pravim lazne uzbune, ali kad nemam pojma sta i kako. Cekam da me zove babica, pa da idem u Betaniju na ctg i pregled, pa cu znati da li cemo danas na babine ili cemo pojesti tortu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 10:01:25
|
|
|
|
vocicana
|
E da Boze,, sta li je sa njom? Nema je od juce. ... Bravo za nove nedelje, bas ste sitno pocele odbrojavati! za Jekiki, bravo za bebicu, bice. Bice!!!! Maraj, mislim ma tebe, bas jutros, kako I sta. Samo hrabro mamike, stizu vam vasa decica. Baby boom je poceo, bas sam srecna. Posle ultrazvuka se smejem u sebi...dugacko 5,5 cm, a tesko 15 gr, ma sta je to?! zlato malo pametno. I dalje ne mogu da shvatim od cega tako nastane lep novi zivot!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 10:03:25
|
|
|
|
vocicana
|
Jao tu si jos! 2 u 1, neka si. Vazno je da si dobro, ja se juce pitala da li ima novosti, ali nisam na virtuelno papiru razmisljala. Bravo Jess, javi novosti.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 11:02:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja celo jutro perem, neke stvari na ruke, neverovatno koliko stvari e skupi za samo 7 dana, a prosle nedelje sam sve oprala Jos nisam doruckovala smisljam sta bih. dajte ideje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 11:08:17
|
|
|
|
vocicana
|
Ne znam da li volis, ja sam se ubila holesterolskom bombom, isprzila kajganu, stavila neki listic kackavalja, malo pavlake I ajvar, razbila se. Kackavalj se razvlacio, sve mi je slatko bilo! Prijatno ako se odlucis za ovu varijantu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 11:11:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Voci nije ti losa ideja za kajganu, ja bih mogla sa slaninicom hvala, ja se sinoc najela palacinki, pa pite, i onda ujutru nisam gladna pa pojedem vocke, popijem caj i to me zasiti, sada sam uzela jednu seven days cokoladicu pre dorucka, ocekujem uskoro gorusicu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 11:20:42
|
|
|
|
Maraj
|
I ja sad klopala. Isprzila paradaiz i jaje. Pa posle zasladila pitom od bundeve i sad navalila na minjone.... joj sto volim minjone mm mi kupio juce sad cu kafu pa izvolte nema jekiki ne znam kako je provela noc...
< Poruku je uredio Maraj -- 28.9.2015 11:21:22 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 11:21:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj moze posle dorucak hvala meni se sada jede pohovan kackavalj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 11:25:31
|
|
|
|
jess021
|
Um, sta bre peres na ruke? Kod mene takav ves ne postoji Posto mi mm onaj dan ipak nije pomogao oko sredjivanja kuhinje, sad sam to odradila, pa nek` vice posle sto sam sama se pentrala po stolici. Ostali su mi jos ormari, ali realno mislim da za to nema sanse, sacekace to ipak 6 nedelja posle porodjaja, nosicemo kratko i dalje I ja sam doruckovala, slaninu, kajmak, jogurt.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 11:29:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Jess i mm se to pita iako imam sensitive program, ja sve nove stvari lepo na ruke, i posle kukam... joj mene cekaju garderoberi takodje, ali sve odlazem... odoh do radnje kuckamo se kasnije.. cekam mm da mi prebaci susaru, kada smo renovirali preneli sve kod komsinice , ona mi je spas za ovo sugavo vreme....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 11:30:57
|
|
|
|
jekiki
|
Maraj javljala se ja jutros, na predhodno strani, napisala jutarnji raport i kako je protekla noc Bebilule za punih 37 UM za 35
< Poruku je uredio jekiki -- 28.9.2015 11:32:45 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 11:32:25
|
|
|
|
janabons
|
Cao trudnice Jekiki , Jess drago mi je da ste jos tu Maraj, Sutra polako u bolnicu, da se pripremis za dan d , blago tebi Ja jedva cekam porodjaj, boli me kicma, ne mogu da spavam, ustajem na sat vremena, uopste mi nije bilo tako u prvoj trudnoci. Sinoc mi rece mm da bas izgledam ispijeno... a treba izdrzati jos 5 nedelja Creva mi bas zavijaju, odoh da jedem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 11:48:36
|
|
|
|
Maraj
|
Jekiki...ko zna sta sam ja citala pa mi tvoj post promakao janabons joj da....sutra lezem u bolnicu a u sredu Boze zdravlja eto meni mog Lazara. Nesto mi proletela trudnoca. Ne znam valjda sam js to ne znam kako zamisljala....ne mogu da verujem da sutra imam zakazan prijem u bolnicu. Kao da se sve ovo drugom desava....da l to samo ja osecam il se i vsma desava....mozda sto sam godinama cekala ovu trudnocu pa mi cini mi se proletela...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 11:56:06
|
|
|
|
adulence
|
Ja virkam da vidim jel mi jess jos uvek tu? Heheheh sve ste jos na broju.......maraj jos malooo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 12:03:21
|
|
|
|
jess021
|
Adulence, tu sam jos Maraj, sve znam. Sad kad razmislim, nikad se vise nisam nasetala kao sad u trudnoci, nisam se ni cuvala koliko sam mislila da hocu i Hvala Bogu dogurasmo mi do kraja. Sve ce to biti u najboljem redu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 12:25:55
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
UM, Bebilule za nove nedelje. Jekiki, Jess, još ste tu? Bebe se uspavkale na ovom vremenu, heheh... Maraj, još danas si sama kući, proći će mnoooogo vremena dok ponovo bude tako. Voci, kakvo je vreme kod tebe kad možeš na terasi da piješ kafu? Ja sam na brzinu okačila veš, držeći otvorenu terasu da izluftiram i posle bilo hladnjikavo u stanu. Ja bih tako šetala, ali opet sam sama s decom, a popodne idem s mm da izaberemo kuhinju i neku garnituru ili nešto za dnevnu sobu. Baš sam uzbuđena zbog toga, jedva čekam... Noćas sam se sva ukočila, i bolela me noga od kuka ka kolenu, čak i na dodir. Najradije bih spavala na podu, ali hladnoooo ADA, kako si, virkaj samo, i piši kad možeš, fališ ovde. kiss za tvoje mališane
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 28.9.2015 12:28:35 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 12:41:59
|
|
|
|
bebilule
|
Necu da vam pristajem na muku, ali ja sam sredila i garderobu onda kada je stigao novi ormar . Pripremila sam sjecka, sad cu da pripremim i povrce. Ja svake jeseni sameljem dosta mrkve, persuna i celera, sve to tanko rasporedim u kese i zaledim. Onda samo odlomim komadic i ubacujem u hranu. Baba mi donijela sve domace, taman cemo imati "vegetu" bez aditiva. Ja inace jos nisam spakovala torbu, evo susi mi se bade mantil pa bih to mogla sutra. Mamamaj, uzivaj u kupovini
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 12:48:47
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Bebilule, dala si mi neverovatno dobru ideju. Osim što nemam secka. Ustvari, imam, ali taj ništa ne može da isecka. A šta kažeš da izrendam ja to?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 13:04:55
|
|
|
|
suzi kju
|
Juhuuu kako ste? Jeste još sve na broju? Maraj Jess? Ja odmaram, pa uleteh na brzinu da vidim ima li novosti. Moje cice spavkaju, site, suve. S vremena na vreme me uhvati panika i nervoza da li sve ovo dobro radim, pa se isplačem, onda prođe i sve tako. Uglavnom dobro su, bude se na 3h da ručkaju i tako. Ljubim vas sve!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 28.9.2015 13:10:16
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Suzi Nemoj da brineš, naravno da sve dobro radiš, ne postoji osoba na svetu koja ume bolje s bebom nego njena majka, niti bebi može biti lepše nego s majkom. U tvom slučaju, bebama. Samo neka ručkaju i spavaju, biće sve super, daće Bog.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?