marinchica -> RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] (6.8.2015 23:03:17)
|
Jutros sam ujedala, bila sam nervozna kao pas, zivcana, beza razloga. Grudi boluckaju ali kao da ce proci, mislim da "splasnjavaju", napetost u donjem stomaku, ali mi je jedna stvar bila cudna:sedim kuckam nesto na poslu i odjednom probode me desni jajnik....onaj s vise antralnih folikula(levi kad-kad stvori jedan do dva mesecno...nema vise od toga nikad). Knjorala sam celo popodne. Ono sto mene zanima. mozda ce zvucati glupo, ali ima koje su prosle dovoljno da su maltene stekle znanje da diplomiraju ginekologiju i znaju bolje i od lekara-da li je moguce....ako mi je hormonalnu sliku ocenio doca kao ok sasvim (fsh za 0.3 manji od LH 3dc-jedino to, ali rekao da batalim internet i daje to sve ok), da ako jedan ima vise folikula i dodje do ovulacije, ali ovih vise uticu na hormonalnu ravnotezu tokom druge polovine ciklusa te i pored oplodnje dodje do propadanja i ako se sretnu spermici i jajna celija. Ovo danas bilo je kao....da je desni rekao-"u pm pa ja sam zaboravio da puknem folikul", pljas. Jednom ostar bol i stade...naprasno sekret kao u ovulaciji i stop-stade kako se i pojavio. Nesto sto nema blage veze sa ovim periodom u mesecu da se desi. Kao da su mi desni i levi u svadji, svako sve puca kad hoce. [sm=smiley36.gif] Nije mi rekao da imam ciste ikakve da bi one pukle...Test radila negativan....citam imalo je slucajeva kad tek posle nekoliko dana pokaze test, nekima i posle 7 dana kasnjenja tek. Ja iskreno izgubih nadu. Ovulacija je bila 17dc. Mada su mi izostale glavobolje u pms-u(netipicno za mene) kao i pojacano znojenje. Ma mislim da ce stici[sm=hudicek1.gif], u dan opet, tj na 29dc. Bazalna stoji na 37, zakucana. Nesto je trulo u drzavi Danskoj, a nikako da saznam sta vise nije u redu. Za 3 godine pokusavanja bas da nismo uboli ovulaciju, bilo bi previse. Uopste mi nije jasno sta se desava sa mnom. A mislila sam ja na Vocicanu nasu danas, samo sam se tako zakucala za krevet posle posla, nije bilo sanse da pridjem laptopu da javnem da nema....nista pametno, jos.
|
|
|
|