marinchica -> RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] (28.8.2015 23:59:18)
|
E pa...ja sam dosla do srzi svog problema....potmulog, prikrivenog problema neostajanja u drugom stanju i uzaludnog cekanja dve crtice. Presla sam kod novog ginekologa koji mi je nalozio ponovne pretrage koje sam vec radila, da vidimo za inseminaciju. O ovome se radi-imala sam tesku alergiju zbog sardine koju sam pojela(nikad ne jedem skoro ne znam sta mi bi), i zbog te alergije sam bila primljena u bolnicu gde me jedva iscupase iz anafalaktickog soka, gusenja i teske koprivnjace koja mi je bila po celom telu. To je bilo 2013 god, tada smo manje od godinu dana pokusavali, ubedjeni da smo oboje ok. Zabranjeno mi je bilo sve (slatko, slano, kiselo, ljuto), bila sam na dvopeku maltene i samo povrce i voce, pirinac, nista zivo nisam jela. Tad mi se desila biohemijska, posle jedno 2 meseca takve ishrane kad sam pocela kao da se vracam na normalan rezim ishrane. Radjen mi je ogtt test i inuslinemije i bila sam u granicama. Znaci to je ok. ALI sam bila na dijeti. Teraj dalje...ja ne povezujem nista, ne sumnjam ni u sta, nista se ne desava...prodje jos godina, jos dve..nista. Odem sad po nalogu lekara opet jutros. Izmedju ostalog-ogtt i insulinemije. I lepo se iznenadim. 75gr glukoze, 0'-5.1, 60'-6.8, 120' 5.8 (ajde da kazemo-vratio se secer u normalu). A insulin...imam sta i da vidim- 0'-8.6 (ref-2.4-24), 60'-92, 120'-88.6. Insulinemija na kvadrat! I posloze se kockice sto sam tad ostala trudna-striktan rezim ishrane. Sad po uput za endokrinologa...pa mozda uz terapiju docekam svoje [sm=modricrtici.gif]. Nalaz insulina, blago receno-katastrofalan! [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|