AnaAna1 -> RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] (11.8.2015 22:29:25)
|
Borice, i ja imam cikluse od 28-37 dana i onda nikad ne znam kad cu da dobijem tacno, i zato sam uzela da merim bazalnu T, sto i tebi preporucujem, jer ces od prilike videti kada ti je bila O i znaces da za 14-16 dana dobijas ili daj Boze ne dobijas M [sm=smiley1.gif] ja je najvise zbog toga merim, inace i onako tek kad ti prodje O vidis da je bila pre 2-3 dana, ali bar znas koliko ce da ti traje ciklus :) Ali i ja dok nismo poceli da radimo na bebi nekako sam imala osecaj da uvek mogu da provalim kad mi je O, dal po sekretu ili po nekim drugim simptomima nebitno, a od kad smo poceli da radimo na bebi ni jedan jedini mesec ne osetih ni jedan simptom, a onaj belance sekret se izgubio negde [sm=zz_banghead.gif] moram malo da se relaxiram hehehe Vocicana bre ti si luda kakav crni posao do novembra, sta ce ti to, jos radis u zdravstvenoj ustanovi nervoza, bolesti, nego uzimaj ti odmah bolovanje, sve 4 u vis i uzivaj i primaj platicu i pripremaj se za bebca [sm=smiley36.gif] kakvo crno nerviranje sad i jurnjava kad trebas da budes opustena [sm=smiley1.gif] nego praaaaaavac trudnicko [sm=nosecka.gif]
|
|
|
|