Valerie -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (17.8.2015 18:29:44)
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ja ne volim te ampulice, U sam zamalo udavila sa tim , i od tada imam trp, uzimala sam fiziolski u spreju, kao kapi za nos, jeste oko 600 din ali je lakse... ni ja ih ne volim, koristim ih za oci kad mi se iritiraju, retko. quixx sprej, kao marisol, smo kupili na nagovor nase apotekarke. isto samo morska voda, ali neverovatno brzo je otpusavalo detetu nosic. super, ali malo bilo skuplje, ne secam se tacno. naravno, za maraj, a ne bebicu. mi nismo slinili kao mali uopste [sm=smiley1.gif] meni konacno danas bila zena za spremanje, dolazice jednom u dve nedelje, da malo uglanca. ja se umorih gledajuci je i ono malo sto sam se set_nula da joj pokazem sta je gde... hemoglobin mi i dalje nizak, 109, gvozdje 10,5. tja smor. malko cu jos da pojacam sa kesicama ferrolin c, pa cu verovatno solgarovo gentle iron. ima 20mg, a ostali uglavnom do 15mg. mada mi najlakse deluje ferrum. ma bezveze. u prosloj trudnoci se uopste nisam bavila krvom slikom [sm=smiley36.gif] lidija, zaista jako strasno. bas mi je zao sto se mucis [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|