Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 6:37:59
|
|
|
|
sonyasha
|
Pa zašto UM? Zbog ovog, konačno, lepog vremena? U svakom slučaju, dobro jutro trudničice! Suzi, držimo fige da te brzo puste! Inače, i kod mene je bilo sa Vojinom tačna ta priča kakav u stomaku takav i inače! U stomaku se stalno vrteo i pitala sam se da li ikada spava, i sada sa tri ipo jedva spoji osam sati, ne voli čivek da spava Danas kod mene akcija vađenja LK, biće to celojutarnje zezanje!
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 7:13:56
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro jutro! Sada je konacno temperatura na pravom nivou, ali je sve nekako sivo....a ja moram zubaru i strasno se bojim...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 7:26:48
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage ksko ste spavale? Ja malo bolje al temperatura u stanu i dalje mi je 28 stepeni. Pretoplo je. Zrace ovi zidovi toplotom. Sve sam pootvarala i nista.... suzi javljaj nsm se pa da uskoro budes ponovo kuci frcokla nadam se da je tsko i ovde u bg-u.... znaci tebi je odma nadoslo mleko i ako je bio CR?! Pa to je super um promenila si krevet mozda zbog toga nisi spavala
< Poruku je uredio Maraj -- 17.8.2015 7:28:00 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 7:30:44
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro jutro Mi smo lepo spavali, baš prija zahlađenje, sinoć sam se komirala, ne znam ni kada. Suzi, držim ti palčeve da te otpuste! Popkice, srećno kod zubara i ne brini, biće sve u redu, daće Bog. UM, nadam se da si ok. Sony, kako je mali Buda? :-)
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 7:45:08
|
|
|
|
Tanjica81
|
Dobro jutro... Samo da vam mahnem. Ispratila sam mm na posao, i sad se opet vratila u horizontalu... Nekako ne osećam zahlađenje.Sva sam mokra... No,biće bolje. za sve
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 8:01:52
|
|
|
|
Tanjica81
|
Suzi kad krećeš? Prošli put si brzo stigla na red,ne? Pustice te kući...moli ih! Nemaju zasto da te zadrže.Naravno ako mora mora..
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 9:04:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro.. Soni, ma odem da piskim, i onda pogledam sta ima na netu, i nece san na oci razbijem ga... Maraj nisam promenila krevet, mi smo se sinoc vratili, spavala sam u mom Suziii javi se kada se smestis...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 9:11:17
|
|
|
|
Maraj
|
Mene bolucka glava od jutros sca sam nikakva.... prustavila kafu pa valjda ce me proci od kafe....
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 9:12:03
|
|
|
|
BubaBubica
|
Dobro jutro i od mene! Doduše, već dan, u toku noći sam se sva ulepila, morala sam da se istuširam sad. Popila vitamine, sad ću do prodavnice po hleb. Evo ustala je i druga guza, odoh ja, kuckamo se kasnije
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 9:14:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj takodje, i jajnici, mislim da cu da odreagujem na promrnu vremena i da odbolujem sto sam isla na Kop
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 9:23:06
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar vam dan drage, ja noćas loše spavala, valjda trema pred dolazak. Sad čekam da mi izvade krv pa na presvlačenje pa na odeljenje, ali je to proceduuuuura, do 11h bi trebala da se smestim, nadam se. A one dve moje cimerke sto nose blizance, pisala sam vam o njima, jednu porađaju danas 33+3,drugu u petak 34+6
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 9:23:28
|
|
|
|
Maraj
|
Pih bre um... tako i ja odreagujem.... odem na npr Zlatibor i cim se vratim krenem da šmrkćem.... kilavi radoica sto bi mm rekao. Zato ne mrdam sad nigde. Al glava me ubi da l od jucerasnje celodnevne upaljene klime il od ove promene vremena....
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 9:25:06
|
|
|
|
Maraj
|
Ih suzi bas ih ranije poradjaju jer to one nisu ni usle u 9.? Verovatno mora tako
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 9:31:11
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa nisu, valjda se sa 36 nedelja ulazi u deveti. Nadam se da mene neće, jedna od njih ima kontrakcije a druga jednojajčane bez pregrade, pa kako trudnoća odmiče sve je rizičnije pa kao zato. Molim boga da mene ne porode toliko ranije, moja dr kazr idemo do 36.nedelje,volela bih da bude tako.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 9:40:57
|
|
|
|
Maraj
|
Oce suzi sigurno. Doguraces ti do 36. Nemas ti problema a pritisak ti je pod kontrolom
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 9:42:46
|
|
|
|
jess021
|
Hello zemske, vidim sve ste mi dobro. Suzi, nadam se da ces i ovaj put kuci. Ja pijem kafu, pa cu u skolicu. Juce mi je dan bio katastrofa, ne znam da li su ljudi poludeli od vrucine ali def niko nije normalan.
< Poruku je uredio jess021 -- 17.8.2015 9:51:57 >
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 9:47:45
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Dobro jutro,ja nocas malo bolje spavala,klimu smo iskljucili sinoc u 20h i nismo je palili ali posto mi nije dovoljno rashladilo stan ovo vreme upalili smo ventilator koji je bas prijao,sto se alergije tice svrbelo jeste ali podnosljivo ili sam se komirala zbog prethodnih dana nespavanja..celo popodne i do sinoc 23h imala goste,dosla mi drugarica sa muzem iz Swice,pa sam ubila vreme sa njima.. Da dodam...opet sam sama spavala u krevetu a muz u dnevnom boravku zbog mog uzasnog hrkanja,nikada pre trudnoce nisam hrkala..a sada svako vece.. No jutros bila do poste,pa do pijace,pa do komsinice na kafu i sada se vratila kuci ,horizontala umorih seee.. SUZIII sta se desava kod tebe sto se bolnice tice,tebe nemaju potrebu da zadrze,ti i devojke ste dobro..daj Boze da te pute kuci makar do 35nedelje. Jess ko te iznervirao? Sve trudnjace
< Poruku je uredio LIDIJA STEVAN -- 17.8.2015 9:50:21 >
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 9:53:04
|
|
|
|
jess021
|
Lidija, kad bi krenula da pricam, ne bi stigla ni rucak da napravim. Sve budala do buudale, od najblizih, pa do nekih tamo manje bitnih. Drago mi je da si se naspavala.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 9:54:24
|
|
|
|
Maraj
|
Lidija znaci samo ti i ja imamo problem sa hrkanjem. Ostale se ne zale jess pokupi nam nove informacije iz skolice. Kao npr kad se beba stavlja da sisa nakon CR u totalnoj anesteziji odma taj dan ili ne
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 9:59:42
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Lidija, drago mi je da ti je bilo lakše, napokon. Jess, to se danas zove juče, prošlo je, ne daj se. Suzi, srećno i sutra kući, važi? Ja mojim malcima pravila pitu sa sirom, usisala i pospremala malo, sad se naručkali i evo igramo se. Maraj, je li danas lakše dišeš? Ja sam se otpušila. :-D
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 10:03:51
|
|
|
|
Maraj
|
Ma kakvi draga evo desna nozdrva mi zapusena....taman se ona otpusi leva se zapusi i tako u krug....
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 10:10:08
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Čime ispiraš nos? Ajde uzmi obični, onaj bebeći bebisol u ampulama, pa probaj s njim, možda ti bar privremeno pimogne, a možeš u toku dana više puta da ispiraš.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 10:13:18
|
|
|
|
pipi_coco
|
dobro jutro Maraj ni ja se nežalim na hrkanje, ali pitajte mm on se žali svako jutro na moje hrkanje Kod mene zahladnilo baš i tmurno je, i baš sam nekakva bezveze danas, a nemam pojma zašto
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 11:34:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde ste drugarice ja bila do grada, nesto kupovala, sada usla u kucu sve me boli i glava, i stomak, i grlo Suzi neces ti jos, ti si mama hrabrica, i super si do sada gurala, javljaj se posle pregleda
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 11:38:45
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Jess mani se budala.Mamaj jesam odspavala u odnosu na protekla dane i noci jos samo da potraje ovo rashladjenje... Maraj ja nikada pre nisam hrkala ,ali od kad sam trudna hrcem i to mm kaze gore nego bilo koji muskarac. .. Pipi vreme idealno za spavanje,lezi i kuntaj..ja to planiram upravo..valjda sam neispavana danima pa imam potrebu da lezim i po mogucstvu spavam..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?