sonyasha -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (16.8.2015 7:29:20)
|
Dobro jutro trudnjačice! Divno je na terasi, svežikasto i oblačno! Što ti Lidija reče, sada bi mi prijalo zimovanje! Lidija, znam da ih samo slušaš i pratiš terapiju, ali zadaj im paniku da dalje ispituju, baš se mučiš, baš mi je žao [sm=smiley13.gif] Jole, ja sam nekako odlučila da kada dobijem rezultate, gde god tada da sam išla da im verujem i ne čačkam više tu priču, tako mi je lakše, meni mirnija glava i manji pritisak! Ako menjaš lekare uvek će neki nešto da izmisli i ostavi ti tračak sumnje, a od toga nema gore! Nego ti nama lepo uživaj na moru, brčkaj se i opusti! Suzi, kuma mi je primljena u NF u 28 nedelji jer je dečaku protok kroz pupčanik bio smanjen, pa su je porodili u 34 nedelji, a klince otpustili sa neonatologije posle malo više od dva meseca i hvala Bogu sve je ok čak uspeva i da ih doji![sm=bravo.gif] Mene ovaj moj mali Buda zbunjuje, jedan dan me gurka, šutira po bešici, vitla, drugi dan zen, nema ga nigde[sm=zmeden.gif] Vojin me je tukao 24h od kada sam ga prvi put osetila, pa mi je ovo sada čudno i pitam se da li je sve ok[sm=zmeden.gif] A ekspertski tek 25.08. ko će da dočeka!
|
|
|
|