|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat]
12.8.2015 13:03:50   
MAMAMAJ
Lidija, nadam se da ćeš se uskoro rešiti te napasti, volela bih da mogu da ti pomognem, jer sam se srela s nesnosnim dvrabom, ali ne u trudnoći. user posted image
Daće Bog, oporavićeš se brzo.
Isidora, i ja imam kontrakcije, i to od dabl testa još, mada nisu bolne, samo se vide na uz. user posted image
Na Utrogestanu sam, pa videćemo dalje, sutra idem inače na komisiju i da zakažem ex ultrazvuk, pa sve računam do tada će sve proći.
Mada ja sada već radim sve po kući, kupam decu, šetam dosta.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 976
12.8.2015 13:08:39   
MAMAMAJ
A što se tiče besa i nervoze, ja sam katastrofa, ali samo s mm, on me nervira, non stop se svađam s njim, bez pravog razloga, sve što kaže i radi me nervira, i onda mi bude žao zbog toga jer ga obožavam, pa sednem i plačem.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 977
12.8.2015 13:14:34   
jess021
Isidora, bas bzvz, ali ako moras da mirujes, sta da radis. Pomericemo kafu za neki drugi put kad ti malo prodju kontrakcije.
Danas u skolici nam je rekla babaica da se vodimo kao neuracunljive 28 dana pre i 6 nedelja nakon porodjaja, tako da eto vam opravdanja za sve postupke.user posted image
Ja sam bas umorna, malopre dosla kuci. Spava mi se, a ne mogu zaspati.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 978
12.8.2015 13:18:44   
suzi kju
Isidora ako moraš da miruješ, moraš, sve za bebe user posted image
Jess znam za to, čak i ako napraviš neki prekršaj ne dobijaš nikakvu kaznu i slično jer se vodimo kao neuračunljive user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 979
12.8.2015 13:20:01   
MAMAMAJ
Pita me svekrva ko me u ovoj trudnoći najviše nervira, priželjkujući valjda da je to ona user posted image jer kaže da su stari govorili da će beba ličiti na tu osobu, e vala mm posle svega što prolazi sa mnom stvarno zaslužuje da liči na njega. user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 980
12.8.2015 13:20:30   
suzi kju
Mamaj biće i pre mozda nego za mesec ipo. Ja bi volela što duze da izguramo ali kako bude.

A gledanje tv-a je samo mašta, al nadoknadićemo mi to zdravlje, samo da nam se dečica rode.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 981
12.8.2015 13:21:53   
jess021
Suzi, pa nije bas tako. To nam je i rekla babica, ne mozemo svedociti na sudu, ali za neko krivicno delo, ne znaci da necemo biti kaznjenje, vec da ce ta kazna biti blaza. Tako da nemojte misliti ako vas muz iznervira, pa ga zveknete da necete u zatvoruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 982
12.8.2015 13:24:37   
MAMAMAJ
Aaaaa, Jess, zaman mi dade nadu, pa mi sruši snove! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 983
12.8.2015 13:27:15   
jess021

IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ

Aaaaa, Jess, zaman mi dade nadu, pa mi sruši snove! user posted image user posted image user posted image

Mamaj, nasmeja me, ali bolje za tebe da sam ti na vreme reklauser posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 984
12.8.2015 13:30:45   
MAMAMAJ
Suzi, važno da ste sve tri žive i zdrave, i kad god one došle, dobro vam došle. Biće sve to ok, daće Bog.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 985
12.8.2015 13:40:50   
MAMAMAJ
Jess, smatraj da si danas uradila humanu stvar, a večeras kad dođ3 posla, ako se dokačimo, samo ću da mu kažem : zahvali Jess! user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 986
12.8.2015 13:44:34   
LIDIJA STEVAN
Isi moras mirovati,cuvaj se..
Mamaj nadam se da ce ovo proci jer ako ne prodje ja cu poludeti..
Bas sam se umorila,od jutros sam na nogama,celu kucu parket oribala,kuhinju elemente pult i pod,kupatilo kompletno oribala i sredila,pa potom rucala i sebe sredila-okupala se i sad prilegla jer sam gotova,kicma me bas boli..
Pipi,Jess,Sony ..hvala sto mislite na mene..e Jess pominjali su da ce mozda uvesti pronison ali videcemo u petak sta ce biti..

< Poruku je uredio LIDIJA STEVAN -- 12.8.2015 13:49:27 >

Dete je najvece blago..

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 987
12.8.2015 13:48:44   
MAMAMAJ
Lidija, vrednice! user posted image
Ne zaboravi da piješ puno vode i ne mrdaj danas više, dosta si toga za danas odradila.
Ja pečem mlade krompiriće za ručak, ustvari, peku se sami user posted image i ja sam danas tumbala po stanu i sada sve četiri u vis, dok ovaj mali spava.

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 988
12.8.2015 13:52:24   
isidora88
evo me leskarim, jess mozemo neko popodne na kaficu, rekla je da mirujem, nije spominjla da ne ustajem iz krevetauser posted image
suzi bravo za 30 nedelju, samo gurajte sto duze, da narastu bebice user posted image
mamaj meni na proslom UZ pre nedelju dan sve bilo ok, a tacno poslednjih nedelju dana osecam bolove i eto, odmah kontrakcije, mada kaze dr sve ce biti ok, samo da ne radim vise i da ne nosam nista.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 989
12.8.2015 13:58:35   
MAMAMAJ
Isi, biće to sve super, ali bukvalno lezi par dana od jutra do sutra, tako sam i ja sebe častila, kuća je bila u haosu, jela su se jaja na sve načine, šunka, sir i salaze i na zadnjem uz je bilo ok. Ja sada, valjda jer je beba sada veća, ponekad osetim stezanje, ali bol nikad, ni pre, ni sada, u čudu sam ostala kad mi je dr rekao da imam kontrakcije, pojma nisam imala, a bila sam 12+.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 990
12.8.2015 14:21:42   
jess021
Isi, onda super, dogovaram se. Ja opet imam neku akciju ove nedelje, ali valjda jos ove pa ce se malo smiriti.
Ja ne mogu da gledam koliko mi se spava, a jos malo pa cu krenuti sa ruckom.

Mamamaj, cuvaj muza, trebace ti vec za nestouser posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 991
12.8.2015 14:32:41   
MAMAMAJ
Jess, najluđe što mi treba za sve, obožavam ga, nego se u mojoj glavi on i trudnički hormoni ovaj put valjda ne slažu najbolje, a to će proći oko Nove Godine, daće Bog. ;-)

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 992
12.8.2015 14:35:44   
jess021
Mamamaj, ne pricaj mi nista. Ista situacija je i kod mene, nadam se da je prolazno.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 993
12.8.2015 14:37:16   
Maraj
Ja sam se bas umorila. Danas ribala s mamom kuhinju....nikad kraja.
isi cuvaj se i batali taj posao
lisa user posted image za uz

sto se nervoze tice ja nisam nesto nervozna. Al jutros se isplakah ko kisa. A razlog tome je sto ce me poradjati CR u totalnoj. I naravno evo ti crnih misli..... Ja necu videti dete kada ga izvade. Odnece ga negde. Kad ce mi ga vratiti.... a ja cu biti pod anestezijom sve vreme.... evo i sad pisem to i suze mi oci....

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 994
12.8.2015 14:39:52   
jess021
Maraj, nemoj tako draga.
I totalna anestezija sad kratko traje, brzo ces se ti probuditi i videti svog bebana i imaces svo vreme ovog sveta da se druzite. Najbitnije je da se uradi ono je najbolje za tebe i bebu.
Nemoj plakatiuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 995
12.8.2015 14:45:47   
Maraj
Jao jess ne znam sta da ti kazem. Toliko mi je strasno to sto necu moci odmah da ga vidim da ceo danne mogu da se smirim
Placem cim pomislim na to.... mora da sam skroz odlepila

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 996
12.8.2015 14:48:02   
Anoniman
Ja mog mm i ne vidjam skoro pa se ne nerviramo, mislim da ce se iznenaditi kada vidi da je Nora stigla, posto u ovoj user posted image ne kukam kao sa Unom, kada sam bila placipuser posted image
Lidija bezveze za alergiju, bas te namuci, da bro prodje!

Maraj draga ne tuguj, bice sve ok, videces ga, a za to vreme dok ti budes pod anestezijom, videce ga tm.

(odgovor članu MAMAMAJ)
  Direktna veza do poruke: 997
12.8.2015 14:56:08   
jess021
Maraj, nisam sigurna da znam razlog sto ides na CR?! Zato sto je beba karlicno ili zbog Fragmina?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 998
12.8.2015 14:56:37   
sonyasha
Maraj, nemoj ženska da si tužna, imaćete ćete ceo život da sr družite! Iskreno, nagledala sam se u sali za dvanest sati četiri puta da dete izađe i onda svi čekaju da zaplače i taj trenutak traje ko večnost i rado ću opet da ga preskočim!
Ja sam kada sam se probudila čula da je sve ok sa V, ali nije odmah zaplakao pa je dobio osmicu! Bilo mi je drago što sam propustila frku dok nije zaplakao! Glupo tešenje, ali možda ti malo pomogneuser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 999
12.8.2015 15:00:20   
jess021
E opet ja sa skolicomuser posted image
Babica nam rece da samo u flmovima bebe odmah zaplacu, da se ne uplasimo jer ih najpre aspiriraju da im izvade sve to sto su na porodjaju pokupile, pa tek onda placu.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here