|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat]
8.8.2015 12:23:23   
jess021
Mi smo jutros svasta kupili, posteljinu, carsav od frotira, 2 peskira, pozicioner, svedske pelene i pamucni prekrivac-sve to sam platila 5900.
Inace to je veleprodaja,a njihovi proizvodi se nalaze u skoro svim bebi prodavnicama, i u Aksi.
Posteljinu sam platila 2400, a ista takva u Aksi 4000. Sve sam izabrala dezene, pa ce mi javiti kad bude gotovo. Bas sam zadovoljna. Sve smo kupili ljubicastouser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 651
8.8.2015 12:26:31   
Anoniman
Jess user posted image super za kupovinu, odlicno ste prosliuser posted image
Sta ti je jos ostalo, kolica?

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 652
8.8.2015 12:28:07   
jess021
Da. Kolica, kadica i komode-njih smo vec porucili i mislim da je to to. Kad budu gotove komode, onda cu sve da perem i peglam.
Sad je red na mene, sebi jos nista nisam kupila za porodiliste, moram jedan dan i to da obavim.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 653
8.8.2015 12:29:36   
suzi kju
Jess super za kupovinu, ali gde je to tako jeftino?
Doduše ja sam posteljinice plaćala po 3000,ali za sve ovo ostalo si prošla dosta jeftinije, super, odlično.
Nama je uglavnom kombinacija roze i zuta, pošto mm ne voli da sve bude u zenskim bojama, roze i ljubičasto pa eto uzimamo žućkasto user posted image a i zidovi u sobi su nam zuti pa eto.
Čekam da mi stigne dušek, nameštam i slikam vam user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 654
8.8.2015 12:32:34   
suzi kju
Ja sam kupila kadicu i kupko, komodu neću, imam garderober u njihovoj sobi pa će koristiti neko vreme dok ne bude da uzimamo krevete.
E da kazite mi kad budete prale stvarčice, šta ćete stavljati od deterdženta?

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 655
8.8.2015 12:34:39   
Maraj
Jess odlična kupovina user posted image bravo
gde su takve cene, u NS?

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 656
8.8.2015 12:35:23   
jess021
Suzi, u Petrovaradinu im je proizvodnja, zovu se Milbi ns. Ako nema gotovo, izaberes dezen. Mi komodu radimo po meri, tako da ce moci da je koristi i kad poraste. Ove sto se prodaju za bebe su jako male.
Da, i moje pitanje je vezano za pranje, da li se stavlja omeksivac?

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 657
8.8.2015 12:37:48   
Maraj
Suzi ja planirala da uzmem u dm-u onaj njihov deterdžent za bebe a imam chicco omeksivac

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 658
8.8.2015 12:42:46   
suzi kju
I ja sam uzela već chicco omekšač 0+,za ovo prvo pranje sam mislila da operem ručno sa malo omekšača, a kasnije ima prašak za veš sensitive. A sad bih oprala i stavila malo da mi miriše user posted image
Ja sam juče kupila pelene Pampers bele, šampon, kupku, pavlovićevu, onaj talk, za sebe uzela sam mrežaste gaće, oni ulošci će mi stići u paketu za trudnice.
Šta mi još treba, pomozite?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 659
8.8.2015 12:48:45   
jess021
Suzi, ima tema kamperski vodic za porodiliste ili sl. pa baci pogled, ima citav spisak.
Ja mislim da sam cula da se omeksivac ne koristi dok su bebe maleuser posted image
Nove stvari trebaju prvo da se operu na 30 stepeni, a onda posle moze na 90 stepeni.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 660
8.8.2015 12:48:49   
suzi kju
Uzeće mm još sitnice tipa onaj set za noktiće, štapiće za uši, u apoteci sve ono za obradu pupka.
Ja htela da kupim pojas pa mi rekoše da ne preporučuju lekari da se nosi odmah već nakon bar dvadesetak dana, grudnjak za dojenje isto nisam, ionako sam prsata još od mleka će verovatno biti još veće pa ću i za to da sačekam, a i imam ove prekoputa radnju s vešom pa će mi to uzeti naknadno.
Spavaćića imam 3,ali daju u frontu njihove da se nose jer se krvari dosta.
E da uzela sam vlazne za mene i za njih.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 661
8.8.2015 12:49:32   
LIDIJA STEVAN
Jess Maraj kad planirate da pocnete da perete stvarcice,ja uzela persil sensitiv tecni deterdzent za ves,a omeskisvac silan beby sensitiv...juce smo sklopili plakarcic za bebu..mm je pravi sam,ja mu kao pomagala,tako da mogu krenuti sa pranjem ali sad ja pitam kad treba poceti sa pranjem vesa?ja sve pripremila,imam i pelene 40kom i 20 svedskih..i jos dosta svega sto smo pokupovali..meni je ostalo da kupujem sad sebi za bolnicu i jos da uzmem kozmetiku za bebu,sve ostalo smo kupili.A sto se posteljine tice,uzela sam mu jednu posteljinu sa ogradicom.u kompletu 5000din a drugu sa ogradicom.3000din.Jess tebi svaka cast kako si uspela tako jeftino da prodjes..doduse ja sve kupujem u Aksi..

Dete je najvece blago..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 662
8.8.2015 12:58:57   
suzi kju
Jess hvala puno za Kamperski vodič, baš ću sad da čitam i dodam na spisak šta mi još treba.
Ja za pranje ne znam šta da radim, uzivala bih da ja to radim, perem, peglam, pakujem ali ne znam da mi nije rano, mislila sam da to odradim sledeće nedelje jer me mozda već 17.ostave da lezim dok me ne porode.
Vidim tamo pise neki podmetači, to je nešto kao jednokratna kompresa zbog krvarenja?
Eto nisam na spisak stavila one ubruse za wc šolju i asepsol ccc...

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 663
8.8.2015 13:03:40   
Anoniman

Ja ispisem post i sve odeuser posted image

Ja sam za Unine stvarice od pocetka koristila duel baby prasak, i chicoo omeksivac, sada ne znam koji cu prasak uzeti...
Suzi 3 pakovanja ulozaka ce ti biti malo, ja sam u bolnici minimum 8 pakovanja potrosila!

Kod nas se ne nose spavacice, prosli put sam se vodila kamperskim vodicem i pola stavri mi nije bilo potrebni, sada nosim samo peskir za tusiranje, i mali za umivanje, neseser za licnu higijenu, papue za tusiranje i za po sobi, i uloske i mrezaste gacice...

Za bebu pampers i pavlovicevu i vlazne maramice, jer nase stvarcice ne daju, oni je presvlace...

A stvarcice necu jos da perem eventualno kraj septembra ili pocetak oktobrauser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 8.8.2015 13:06:29 >

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 664
8.8.2015 13:12:20   
Anoniman
I da jedan savet, mama koje ce se poradjati prirodno, za sebe u porodiliste takodje poneti baby kupku, ili sampon, jer ako budete imali ranu, i usivanje, najbolje je tusirati se samo mlakom vodim, ili tim baby stvarcicama :)

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 665
8.8.2015 13:20:09   
Maraj
Um , lidija i suzi i ja cemo CR mozda samo jess prirodno.... ja bi vec počela da perem da imam gde sa stvarima....al stan mi je jos u haosu a i nemam ormar gde staviti kad operem a ne stavlja mi se u kesu..... blago vama sta ste sve nakupovale ja nista osim par bodica... imam punu kesu nasledjene garderobice i to je to

< Poruku je uredio Maraj -- 8.8.2015 13:21:28 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 666
8.8.2015 13:22:23   
Anoniman
Maraj pa i meni je prasina u kuci, evo sada sam isprstila U kod moje bake, da ja malo pocistim, ali slaba vajda dok majstori ne dodju sa stolarijom, i ne okrecim, zato pre kraja septembra necu nista, mnogo mi dugo da mi to stoji u ormanu do novembrauser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 667
8.8.2015 13:41:41   
suzi kju
Ma ja da ima za prvi dan eventualno dva, pa će mi doneti naknadno šta mi još bude trebalo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 668
8.8.2015 14:05:31   
sonyasha
Ženske, čujem da pričate o deterdžentima i omekšivačima, pa samo da vam kažem da je Vojin alergičan(jak ekcem) na Kiko omekšivač! I preporučeno je prvih godinu dana bez omekšivača, samo bebi prašak! On ja sa tri ipo prerastao tu alergiju ali nam je pravila problem, čisto vam kažem da ne komplikujete sebi život jer za takve stvari je teško i uočiti da je dete na njih alergično!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 669
8.8.2015 15:24:12   
Maraj
Ijao sonyasa....a koji bebi prasak, kog proizvođača?

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 670
8.8.2015 15:32:50   
suzi kju
Ja sam viđala da ima duel baby sensitive, ne znam koji još ima.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 671
8.8.2015 15:36:16   
Maraj
Ima u dm-u njihov bebi prasak . Ja planirala njega da uzmem

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 672
8.8.2015 15:39:22   
suzi kju
Pa eto, mozeš taj, ja nisam o prašku ni razmišljala user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 673
8.8.2015 16:14:45   
adulence
Zene koje se budu poradjale prirodno obavezno oktanisept za ranu ,odlican je...a u misovicu su bebamani pupak time prskali...sto se tice praska ja sambuveknili ariel ili persil....srecom nismo imali probleme,poput alergije...itd...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 674
8.8.2015 16:22:17   
suzi kju
Zar nisi previše jaki i koncetrovani i ariel i persil?

Nisu mi doneli dušek, bas sam besna, kalva neodgovornost user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

depresija
Gaga zoki

da li ste depresivni?

da (17%)

ne (28%)

ponekad (56%)

Ukupan broj glasova: 36

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here