lesica -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (28.8.2015 21:06:30)
|
MAMAMAJ, vrlo je jednostavno - tri posta za redom mogu da se napišu u jednoj temi, pogotovo chat temi, a zatim da se pređe u neku drugu. O konkretnim stvarima se piše u konkretnim temama, a nije da ih nema, ne samo vezano za trudnoću već imamo tema i tema vezano za koješta. Poenta je da se konkretne stvari pišu u tačno definisanim temama da bi odgovori na pitanja mogli da se nađu bez problema kada ih neko u pretrazi traži. Ovako kada se sve piše u ćaskanju to se zagubi, a mi s vremena na vreme arhiviramo stare teme. Iako ti deluje komplikovano nije uopšte, potrebno je samo da u pretraživaču koji se nalazi u desnom gornjem uglu ukucaš šta te zanima pa će ti iskočiti sve teme, tekstovi. Poenta ovog trudničkog ćaskanja je da trudnice između sebe proćakulaju, ali opet napomenjim o konkretnim stvarima se piše u odgovarajućoj temi. Primer - gde ste, šta ima? danas sam išla ovamo onamo, uradila krvnu sliku - pišem u temi krvna slika pa mi recite mišljenje... Verujem da nemaš vremena, ali realno ni ja ga nemam na pretek pored starijeg deteta i bebe, a sve se može i sa telefona, konkretno i ja trenutno kucam sa telefona dok dojim bebu. Morate da razumete da ovaj forum nije ćaskaonica, i da pravila funkcionisanja postoje da bi se svima nama redovnim članovima, ali i ljudima koji dođu da pročitaju šta ih tačno zanima, olakšao put do dobijanja pravih informacija!
|
|
|
|