Mariya -> RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) (26.8.2015 14:17:21)
|
Dan mame!! Von, lepo se provedite i odmorite (ako je to moguće sa dvoje dece) na moru!! I bravo za Jokin vrtić i [sm=smiley13.gif]za produženje bolovanja, videla sam u temi. Ja isto nisam uspela da produžim, pa sam podnela šefu zahtev za korišćenje GO tako da ću raditi 9.9. taj jedan dan pa sam na GO do kraja septembra i zvanično počinjem 01.10. da radim[sm=smiley19.gif] Jao, znate kako mi H šeta po kući, toliko da sam se iznenadila prejuče kad je krenula da puzi[sm=smiley36.gif]ceo dan je na nogama! Sad mi je najslađa. Ljubi nas i svoje slike, ljubi sebe u ogledalu[sm=smiley36.gif] Tapše i viče ba (bravo), maše kad čuje reči idemo, ćao, pa-pa, Ka čuje psa da laje ili mi izgovorimo reči pas, mačka, Brutus, važe va (to je njeno av) Gura autić i bruji bmmmm[sm=smiley1.gif] Juče sam joj dala jastučnicu i rekla da odnese tati. I okrenula se i odnela jastučnicu mm u dnevnu sobu[sm=bravo.gif] Pametnica mala. Iznenadim se svaki put šta sve zna da radi, zaboravila sam kako je bilo sa L, šta sve beba od 11 meseci zna, a čak nije ni bilo tako davno, L je tek pre 3 god. bila beba[sm=smiley1.gif] Branki, raste ti boka, još malo pa će sići sama sa kreveta kao moja, nećeš ni čuti da se probudila, samo će se pojaviti ispred tebe sa ćebencetom[sm=smiley36.gif].Evo baš sam pogledala kad sam zapisala (sa H sve zapisujm jer sam sa L sve zaboravila, kad je šta radila, iako sam bila sigurna da nikada, baš nikada neću zaboraviti) sa 6,5 meseci je H počela da vrišti kad joj samo okrenem leđa i da urla ako izađem iz sobe. I to je trajalo oko 1,5-2 meseca. Gde su nam mila i veselica,ustvari, baš mnogo mama fali. Valjda ćemo od septembra imati više vremena da se družimo i pišemo. Nama su dani skroz isplanirani do 06.09., svaki dan nešto, mm na posao pa popodne posete, gosti, kupanje, putovanja, neće nam biti dosadno!!
|
|
|
|