Brand new mama -> RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) (12.8.2015 23:46:09)
|
Vece(noc?) cure! Nije me bilo stotinjak godina,posto mi se milijardu stvari prelomilo preko glave,ali sad je mrvicu bolje.Sutra moj deckonja krece prvi dan u skolu,ja cekam da mi se ohladi fil za tortu(naravno daa nije bilo normalnije da to uradim ranije[sm=smiley36.gif] ) i ozbiljno razmisljam kako da mu obiljezim sve olovke sa njegovim imenom(to traze[sm=zmeden.gif] )Glupo mi je da narezem sa nozem ime.Ili nije...Spremili smo Schultüte (otprilike fisek u obliku kupe,koji se napuni sa slatkisima,sitnicama i nekom igrackom),a cijen se krece od 5 do 50 eura.Ja sam genijalno odlucila da kupim neku koju smo sami ukrasavali :) Salim se,ispalo je OK,sve dok moj mali sin nije odlucio da bi bilo sjajno da bata ima tortu u obliku iste...hm,no way..Naravno,i mali bata ima istu,u drugoj boji,sa razlikom samo da njegova zelja "iznenadjenje" nije stala u istu.Te je odlucio da i loptu koju je pozelio nosi u rukama.Ko ce ga sutra zadrzati da ne ide i on u razred-nek Bog zna. Von, pedijatar je cuo sum? Valjda ce brzo "opraviti" aparat.Mogu da zamislim koliko se brines.
|
|
|
|