Verus -> RE: Da li vakcinisati dete protiv svinjskog gripa? (30.10.2009 17:45:44)
|
mihi, on je jos mali....ali ja jedem beli luk sa jogurtom svaki dan, jeste da smrdim ali stvarno me bas briga.....toliko oko mene je ili vec imalo svinjsku ili ima bolesnu decu (jedna kolegica sve troje, kolega 2). Citala sam (u knjizi "Kako ojacati imunitet za 4 nedelje), da ne treba preterivati sa Vit C, nego tek kada se osete prvi simptomi. ALi pojedem jedan kivi svaki dan, i pijem cesto vodu sa limunom. Verujem da njemu mozes davati vodu sa limunom. Gledaj ako ga jos dojis< sto ne znam da li, da TI jedes zdravo i unosis sve vitamine, ali hrani ga vocem sto vise, i neka bude u svezem obliku (kupi sveze i izgnjeci ne one iz teglice). Ne znam kako drugacije jos malenom to odraditi.... E sad, sto se tice belog luka, najbolje je svez, ali nema jak ukus ako ga peces u rerni 30 minuta (celu glavicu onako rasparcaj na pola i preli sa maslinovim uljem-posle cen luka sam ispadne i mozes ga lepo izgnjeciti, i nema taj gadan ukus, pa ako pedijatar kaze da sme, dodaj mu maaalo u hranu). Eto, da nisam trudna bas me briga, ali kazu da ima i zivu kao dodatak, a mnogi imaju aluminijum i formaldehid sto su sve neurootrovi na neki nacin- s toga i strah ot autizma....a posto ziva prelazi placentu, ja ne bih da razikujem...mozda sam luda, ali ....IZVORNA PORUKA: mihi Verus tako me strah za klince naročito za ovog malog. O vakcini nema govora tek posle nove godine a i to je pitanje veliko. Kako da jačam imunitet Milošu?
|
|
|
|