RE: Slabovida deca (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca sa posebnim potrebama

Poruka

Didy -> RE: Slabovida deca (20.5.2021 23:19:45)

Jess, sad si mene zainteresovala s tim dečjim oftamologom Anom. Malo sam pretraživala internet i čitala o njoj, pa razmatram da zakažem Sofiji pregled kod nje, čisto da i ona da svoj sud. 

jess021 -> RE: Slabovida deca (21.5.2021 0:50:45)

Didy, ja koliko znam ona je bas specijalizovana za vid kod male dece, odnosno beba, ali mozda i gresim. Mi vodimo L u polikliniku Milos, dr Ljutica je nahvaljeniji ali kod njega termin tek u septembru, onda znate kakvo je stanje. 
Nasa dr je Aleksandra Radojicic i ja sam stvarno zadovoljna 

Vladand -> RE: Slabovida deca (9.2.2022 9:50:18)

Zdravo svima, student sam doktorskih studija Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju. U cilju proučavanja problema sa kojima se susreću roditelji dece koja nose okluziju, potrebno mi je da uradim istraživanja koja će mi pomoći u mom radu. Zato mi je potrebna vaša pomoć, kako bih dobio što više verodostojnih informacija. Anketa koju sam pripremio će Vam oduzeti oko 10 minuta, a meni biti od velike važnosti za istraživanje. Unapred zahvalan, pozdravljam vas. 🍀

https://forms.gle/jMbxKtDqN6C3oU5i9

ficamata -> RE: Slabovida deca (3.10.2024 11:13:11)

Zdravo,zamolila bih Didy da mi se javi ukoliko je jos uvek aktivna na forumu,pre nekoliko dana moj sin je dobio istu dijagnozu kao Sofija pa bi mi jako znacio neki savet?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]