Trcosava -> RE: Babyhaller-inhalator (16.10.2014 9:41:00)
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 A sto su srecni Trco? Meni je ovaj topic iskreno pomalo scary, osecam se ko sa druge planete, Mozda sam ja eto imala ultra srece, al kad citam ovo ja ko da dece nemam [sm=smiley1.gif] A idu obojica u vrtic, i da cesto su slinavi. Nikad u zivotu nisu inhalirani bili niti planiram:) Slinav nos resavam brisanjem istog. Kad bas zaribaju dobiju najobicnije kapi za nos, a i to vrlo retko, pred spavanje ako vidim da ih budi. Meni nije jasan bas benefit svih tih procedura, mislim da je maltretiranje i generalno ne vidim sto bi im davala medikamente od kojih neki nikako nisu trivijalni ako ne mora. Tek sada vidim post. Srećni zbog razloga koje sam posle navela. Hvala bogu da ti deca ne morju na inhalacije. Da dodam da ovde šalju u bolnicu za bronhitis, bez obzira na to da li ima dete T. I opet, navučeš još koju boleštinu. Nikakvu terapiju nije dobijala osim beroduala/ventolina kroz inhalacije na 6 sati. A prošli put sa upalom pluća isto u bolnicu, pasam i ja navukla boleštinu trudna...
|
|
|
|