Jele
|
IZVORNA PORUKA: Jele IZVORNA PORUKA: Alexx RR E ovako... ja sam juče pitala pedijatra baš o inhalatoru. Kaže ona da ti inhalatori koji su oko 4000 nisu dovoljno jaki i samim tim, nisu dovoljno efikasni. Naravno, i to je bolje nego da se ide na inhalacije u dom zdravlja, jer tamo ne steriilišu crevo posle svake upotrebe. Maske da, ali crevo ne. U toj nekoj srednjoj klasi ona preporučuje Omron, on je oko 7000 din. Pričala je i o nekim skupljim, ali to mi je već previše. Tako da, Smeshki, ne znam šta da ti kažem - i ja mislim da je bolje imati svoj inhalator, kakav god bio, nego ići u DZ. Jeca je na prethodnoj strani postavila inhalator kojim je oduševljena, i on je oko 4000 din. Ja ga baš merkam, i mi hoćemo da uzmemo, ima u Prizmi, 7200 din C28 Kompresorski inhalator Kompresorski inhalator koji omogućava efikasno dopiranje leka do najnižih i najsitnjih disajnih puteva Patentiran, pouzdan, klipni kompresorski inhalator velike snage Tih, jednostavan za rukovanje i čišćenje Nizak ostatak neisparenog leka Pribor sa kojim se inhalator isporučuje: inhalacioni kit, crevo za vazduh (PVC, 207 cm), rezervni filteri za vazduh (5 komada), usnik, maska za odrasle (PVC), maska za decu (PVC), nosnik, torba za nošenje, uputstvo za upotrebu, garancija Pribor koji se može naknadno kupiti: inhalacioni kit, crevo za vazduh (PVC, 100 cm), crevo za vazduh (PVC, 207 cm), rezervni filteri za vazduh (5 komada), usnik, maska za odrasle (PVC), maska za decu (PVC), maska za odrasle (SEBS), maska za decu (SEBS-set), nosnik, torba za nošenje, uputstvo za upotrebu, poklopac za filter Brzina inhaliranja: 0.4 ml/min Velicina čestice: približno 5.0 μm MMD Kapacitet posude za lek: 7 ml. Dimenzije inhalatora: 182 (D) x 170 (Š) x 103 (V) mm Masa: cca 1,9 kg (samo inhalator) Nivo buke (na razdaljini od 1m) : 60 dB Uzeli smo ovaj Omronov, 7200 din, ok je, samo me nervira što ne može maska da se steriliše (u sterilizatoru).
|