choopa choops -> RE: Babyhaller-inhalator (30.12.2010 23:34:31)
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR MM je isprobao sinoć Omron, samo sa fiziološkim rastvorom jer nismo opremljeni ni za šta više. Sve je OK, jedino što je bučan, ali valjda tako mora (pretpostavljam da su ultrazvučni jeftiniji). Nego, koje recepte koristite za inhalacije? Stavlja li se neko eterično ulje ili kapi za inhalaciju u fiziološki? I koliko toga ide? Ultrazvucni su skuplji ja mislim, ali valjda su kompresorski bolji jer (laicki receno) razbijaju tecnost-lijekove u sitnije djelove, pa lakse dolaze tamo gdje treba. Ja sam htjela da inhaliram samo sa fizio ( i jesam par puta), ali mi je pedijatrica kasnije rekla ni slucajno jer se tako otvaraju disajni putevi i koliko je to dobro, toliko e i lose jer se na taj nacin omogucava i raznim bakterijama da stignu do pluca [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tako nekako. Ja ih ne inhaliram nikada ukoliko dr ne prepise lijek, a to je do sada bila fizio plus Berodual ili fizio plus Pulmicort. Smeskice i kod moga se sipa tecnost prije maske, i ne mogu ih inhalirati u lezecem polozaju, vec ih uzmeme u narucje i tek onda.
|
|
|
|