4lista -> RE: Inseminacija IV deo (19.6.2022 15:05:50)
|
Drage žene,Potrebna mi je vaša pomoc i vaša podrška 😒 očajna sam... tačnije ja i suprug radimo vec 4 godina na bebi,ali se do sada nije desila nijedna trudnoca. Vec pola godine se aktivno bavimo pracenjem folikula, radili smo hormone,spermogram,hsg ali se nista ne desava.. sto se tice hormona visok mi je prolaktin,ali uz terapiju bromokriptina je u granicama normale.. sada smo se odlucili za prvu inseminaciju koji cemo raditi ako bude sve kako treba u subotu. Danas smo odradili spermogram i doktor mi je javio da ima 25% pokretnih spermatozodiza, da je 60% nepokretnih. Ja sam bila na uz imam jedan dominantan folikul od 12mm i rekao mi je da primim ovitrille u petak 25.06.,pa da ako sve bude u redu na uz odradimo inseminaciju u subotu 26.06.. inace imam i pcos.. molim vas da mi odgovorite, da li je neka od vas imala slicne rezultate i slican nalaz spermograma i da vam je uspelo? 😔🙏🏻 zelim svima nama sto pre dve crtice 🍀 izvinite na duzem postu.. Da li ima jos neka buduca mama koja ce raditi uskoro inseminaciju ili je odradila i ceka rezultate?
|
|
|
|