Anoniman -> RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplodnju (31.1.2011 14:28:49)
|
IZVORNA PORUKA: dr boba Ja nemam konkretnih iskustava, jer jos nisam radila vto, ali najverovatnije da hocu za mesec dva. Moja preporuka kad su u pitanju privatne klinike je BIS Intermedicus u Beogradu, konkretno prof Nebojsa Radunovic sa saradnicima. Cula sam dosta pozitivnih iskustava, ja sam dugo njegov pacijent i ono sto znam je da je strucan, ljubazan i odgovoran, kao i da ima dobru uspesnost. Ti vidi, raspitaj se jos, a ja cu sigurno ici tamo, pa cu ti preneti eventualna iskustva. Srecno![sm=smiley1.gif] Ja sam za ovu kliniku cula sve najbolje i videla rezultate u svojoj okolini...Naime, drugarica koja mi je dala broj klinike je pre 8 godina tamo radila VTO i sad ima vec velikog Petra.Njena snajka ima blizance, a i 4 svoje drugarice je tamo odvela na VTO i sve imaju decu...Radunovic je car[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] E, sad, ja cu ici na razgovor sa njegovim strucnim timom, jer kod menei kod supruga ne postoji problem pri zacecu..Postoji problem u odrzanju trudnoce...Javljam sledece nedelje sta sam pocinila i sta mi savetuju.
|
|
|
|