vocicana -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (28.7.2015 10:35:02)
|
Ta drugrica ti i nije bas neka. I meni su moje pricale da se opistim, doci ce samo kada ono bude htelo. Ja sam se mnogo nervirala, msm, bas sam p...ela, ali nije to nista u poredjenju sto kaes kada senamesti da me ovul strefi u sred trece smene, i to odmah na pocetku, a do ujutru sam osecala da je kasno. A da ti ne pricam, tri puta beta, pa testici, sve negativno!!! Uzas jedan. Onda sam u martu kada sam se prvi put javila ovde, bila 1000 posto sigurna da sam zabebila, opet nista!!! Tdada sam stvarno sa zivcima otisla u aut i jedno tri dana nisam znala za sebe. Zato NARAVNO DA JE VAZAN JEDAN DAN, SAMO TAJ JEDAN DA SVE USPE! Budi samo sigurna u sebe, najintimnije stvari nelkada sacuvaj, nekada dobijes samo efekat sazaljenja od ljudi od kojih to najmanje ocekujes, a to mnogo boli. Mnogo boli!!! Zato te molim da uzivas u ljubavi, voli svoje dete i svog muza! Od srca, ako me razumes, od srca, iz dubine duse ti zelim da se ostvaris kao mama ubrzo jos jednom. Ako me intuicija ne vara, osecam da ce to biti za jedno dva meseca I sve sto cujes uradi, naravno, jedino ti znas razlog zasto to cinis, a to je najsvrsishodnija stvar na svetu
|
|
|
|