ivannna -> RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] (23.7.2015 11:35:26)
|
pipi-jupiiiii jeeeeeeeee cestitamoooo!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] vocicana-temp ne mora uvek da bude bas bas visoka,bitno je samo da je iznad crte,a tebi je iznaaaaad ja jos cekam ovulaciju,bila na godinjem pregledu i radila ultrazvuk i dr mi po velicini folikula rekla da ce ovulacija biti jos u ponedeljak,samo sam se nasmejala u sebi,nema šanse,vise znam svoje folikule nego ona, sto se tice simptoma pred ciklus,od kad sam se porodila uopste me vise ne bole grudi pred ciklus,da li je i vama tako? a sto se tice testa i dve crtice,kad sam ga radila odmah se pojavila ta druga crtica jer sam bas dosta cekala ,oko 19 dpo,ali smo se udaljili iz kupatila na 5 min i nestrpljivo cekali,i motali se po kuci,a onda smo oboje uleteli trceci u kupatilo zgrabili test,videli 2 crtice i krenuli da skacemo vristimo,smejemo se i placemo od srece,kao navijaci na utakmici,ne mogu vam opisati koji je to mix osecanja,a onda sam sa osmehom na licu krenula na posao,bio je to jedan od najboljih dana u mom zivotu
|
|
|
|