Mariya -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (3.7.2015 19:49:23)
|
Dan Mame!!! Evo žive smo!! Doduše još uvek slinimo sve tri ali kakve smo bile, sad je i dobro. Von, i ja bih po simptomima rekla da je laringitis, ali dr. mi nije rekla a nisam videla šta je upisala u komp., koju dijagnozu. Dobila je defrinol, danas završava i omnitus do nedelje. Mada njoj je nos i dalje čudan, nije skroz zapušen ali ne curi. I dalje je promukla i žali se da je boli grlo. (boli je već 11 dana[sm=zmeden.gif]ne znam da li može toliko ili se folira). AErius smo pili jednom, kada je ispila terapiju a nos joj i dalje curio. A Helena... Ona je samo slinila, ali još uvek slini, njoj baš curi nos i kija. Usisivač neprestano radi. I danas joj se upali oko[sm=hudicek1.gif] Nisam htela da je vodim kod dr, nego je nazovem, kaže mi da je verovatno prljavim rukicama dirala oči i da joj dajem Gentokulin 3x 1-2 kapi, nedelju dana. Jao, baš volim kad mi dr da tako dijagnozu preko telefona pa ne moram da idem kod nje. I meni curi nos,ali danas dišem bez kapi, grlo me grebucka, glava bolucka... Mada moguće da je glava od šopinga. Bila ja danas sa sestrom i Lenom u Subotici. Obišla buvljak, smorila sam se, baš su nikakve stvari[sm=smiley13.gif] Ali našla sam jedan crni sako i kupila sam 3/4 helanke. I obišle gomilu dečijih radnji tražeći nehodajuće cipelice i nisam našla odgovarajuću veličinu.. A najsmešnije je da ni u jednu dečiju prodavnicu ne može da se uđe kolicima[sm=zmeden.gif] a sve imaju stepenice[sm=hudicek1.gif]. i tako.. Kako ste vi mame, von, jeste li vi ozdravile? Za ostale sam videla da jeste!! Ivanka možeš da se pakuješ!! Ja imam osećaj za filing da ću i ja tako, mi putujemo 28., garant će se tamo oko 25.og razboleti nešto... IZVORNA PORUKA: vikiveki ...evo ga vrišti ali kad ne može nema popuštanja.Ta vriska kod baba pali ali kod mene je kontraproduktivna[sm=smiley36.gif] Hehe, i ja ovo govorim Luciji, da babi može da vrišti ali meni ne može, samo će me naljutiti[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] A izluđuje me inače, već duže vreme ništa ne zna da traži lepo nego vrišti, plače i dere se. Lepo se igra i onda samo odjednom počne da plače i kaže "Mamaaaaa, hoću soooook/gladna saaaam/Lena je uzela igračku,aaaaaa" Sve tako plačljivim glasom, pa se baci na pod i valja i vrišti. Joj. A baba naravno kad to uradi odmah trči da joj ispuni želje..
|
|
|
|