Trcosava -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (29.7.2015 8:28:13)
|
Jutar! Juče je sjajno jeo!! Ja sam detetu davala previše mesa [sm=jezicek.gif] skoro nađem da treba da jede 2-3 nedeljno po 20-30 gr, a ja sam mu prva dva dana davala po oko 50 [sm=smiley36.gif] Juče prepolovim to mesce i pojede sa krompirom i karfiolom. Spavao je ok, ali se prehladio negde. Nije ni čudo (mada sam ga oblačila više nego nas) s obzirom da je kod nas juče max T bila oko 20 i to jako kratko, a već 4 dana je skroz oblačno i hladno. Ja sam u dugim rukavima. I tako... Odem juče do DM-a da uzmem uloške i vidim neki lakovi po 99 centi, uzmem 4, dođem na ksu kaže teta 9€, ja ne reagujem, tek kad sam izašla napolje skontam da je previše 9 € za jedne uloške i 4 laka po 0,99€. Pogledam lakovi uopšte nisu 0,99 nego 1.69€!!! AAAAAAA Poslerenem da uzmem Ani radne sveske za školu, pošto imamo one tačke merkatorove da iskoritstimo, došlo bi me džabe. Odem da unovčim, kaže teta neće - možda niste platili račun. Ono jeste da nismo, ali ranije si mogao možda jedno 20 dana dok te ne blokiraju, sad su počeli izgleda odmah da blokiraju. I sad danas mora mm da leti ujutru u prodavnicu da plati, da to se proknjiži pa da možemo u četvrtak da odemo da unovčimo ( a mora do petka da se unovči inače mi propada 55€ :O). Odem na bankomat da pogidnem pare za prokleti merkator, kad na bankomatu viri 30€ [sm=jezicek.gif] okrenem se levo, desno - uzmem i štura Sad čekam karmu da me spiči Btw stomak me od juče boli kao da će svakog trenutka da krene, čak sam juče i uložak stavila i evo još nije krenulo. I danas me opasno boli stomak. Juče je trebalo da krene. Mislim s jedne strane što kasnije mi krene, kasnije će i na moru da krene, ali me sve jedno nervira i taaaaako, vi kako te? EDIT: moj ništa ne guguče, smeje se i na brašno (ali nečujno) ali ni da bekne
|
|
|
|