QueenJ -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (17.7.2015 9:17:34)
|
Jutro! Mi nismo toliko kritično spavale, ali će večeras biti veselo. Živimo u starom delu grada, gde su kafanice i vikendom je uvek veselo. Od 22h-3h moram sve da pozatvaram zbog buke. Mišu, baš me nasmeja, haha, mogu samo da ga zamislim. [sm=smiley36.gif] Sanjice, da brzo prođe okance. Ali, ako je tako pala, sve i da si bila tu, opet bi pala i udarila se. Jedino što bi bila tu da je utešiš. I mi smo juče imali prvi oziljniji pad. Inače padne, pogleda moju reakciju, ja okrenem glavu na drugu stranu, ona ustane i nastavi po svom. Ali juče, bbili smo tetke mm-a da odnesemo pozivnicu za rođendan, a oni imaju papagaja. I E. je stajala i držala se za kavez, gledala papagaja i valjda je izgubila ravnotežu, pala, udarila glavom u kavez, pa u onaj plastični deo dole (poslužavnik za kaku, kako ga ja zovem) i na kraju od stočić na kom kavez stoji... Tako da ima 1 ogrebotinu i 2 modrice. Baš se uplašila. To je jako puklo, još ptica poletela. Bila je istraumirana. Ali, posle 5 min. kao da ništa nije bilo. Otišla opet kod papagaja. Tvrdoglavo moje...
|
|
|
|