RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

vikiveki -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 8:14:10)

Znači da ne spava puno u toku dana..onda je verovatno muče zubići koji još nisu izbili.Valjda će i to proći,pa da se svake noći naspavaš[sm=smiley1.gif]
Ja čekam da se moji probude,pa onda u akciju...danas smo planirali ceo dan da se kupamo u našem bazenu[sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 8:32:01)

Jutro!
I moja J malo spava,u pola 7 se probudila,normalno sisala nocas..nikad se necu naspavati,makar sad u miru pijem kafu,jer sam je uspavala!
Ljiso,ona je show,skida gacice[sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 8:33:32)

Jutar mame!!! Kodnas kao osvežilo noćas, padala kiša, a kao i danas će. Zato posle opet najavljuju pakao. Barem imamo leto, pa makar sedela u kući zbog vrućine. Barem ću da sedim u gaćama, a ne u trenerci i flisu!

Drugo ništa novo nema. Zaglavismo svi sa nekim stomačnim, Ana prva, mene jedan dan nešto mučilo, juče mm. Danas smo nadam se svi bolje. Luka standardno.

Emice, nadam se da će da izbiju uskoro. Ani su dosta kasno izbile petice.

emicaa -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 8:34:18)

Baš me zanima šta će biti kad izbiju preostali zubi,koji će onda biti razlog ne spavanja [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 9:07:16)

Helloo zene, mi poranili jutros. Malisa ustao u 7 [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 10:10:17)

gde ste,mame!
mi jutros kao da vodimo boku u savetovaliste i setim se da im nisu overene zdravstvene.muz ode u firmu da to overi i na pijacu,ja ih nahranila,spremila,kad dodje i kad se boka probudi,odosmo do dr na kontrolu.ne znam da li da joj sad da i vakcinu,jer putujemo za bgd,ali valjda nece biti nikakve reakcije.prosli put nije bilo nista.bas kasnimo sa vakcinom,trebalo je u maju da primi.
leo dan...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 13:11:46)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Baš me zanima šta će biti kad izbiju preostali zubi,koji će onda biti razlog ne spavanja [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] onda cete skinuti pelene pa ce se buditi jer mora da piski eheheheh...Jao Emice vecito nesto sta da ti kazem.

Kod nas oce kisa nece kisa. Kuvam secerac, imamo lubenica, imam rostilja od juce, ispecem jos krompir i odledila sam supu i eto mi rucka za danas[sm=bravo.gif]. Imam za peglati BRDO PLANINU bolje reci vesa. Haos sam. Kreten kad ne peglam redovno sad cu otpasti od peglanja.

Rekli su samo danas moguca kisa a do nedelje lepo i od nedelje takodje. Pa se nadamo da ce bazeN da instaliramo.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 13:21:17)

Dobar dan mamite. Mi od jutros sve po redu. Dorucak, parkic. Dok su se deca igrala sa devojcicama ja sam caskala sa jednim tatom. On svaki dan izvodi cerku u setnju. Isto je prosvetar.[sm=smiley36.gif] Naisla dadilja da ih vidi. Pricuvala ih dok sam isla da kupim jaja i banane. Sofiji se prispavalo. Brzo nazad kuci. Danas ne spremam rucak. Svi cemo da jedemo przena jaja, jer sam mislila da idem u Obrenovac. Ali doslo je do promene plana. Mm mora da radi. Tako da idemo sutra na rucak kod njih jer je mami rodjendan.
Ljiso[sm=smiley31.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 13:22:20)

Misho I Ljisho nisi jedina koja ima brdo vesa za peglanje, i mene to isto ceka[sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 13:22:56)

Pregled
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat]
Dobar dan mamite. Mi od jutros sve po redu. Dorucak, parkic. Dok su se deca igrala sa devojcicama ja sam caskala sa jednim tatom. On svaki dan izvodi cerku u set_nju. Isto je prosvetar.user posted image Naisla dadilja da ih vidi. Pricuvala ih dok sam isla da kupim jaja i banane. Sofiji se prispavalo. Brzo nazad kuci. Danas ne spremam rucak. Svi cemo da jedemo przena jaja, jer sam mislila da idem u Obrenovac. Ali doslo je do promene plana. Mm mora da radi. Tako da idemo sutra na rucak kod njih jer je mami rodjendan.
Ljisouser posted image

vikiveki -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 14:45:41)

Ja sam upravo završila peglanje gomile veša..mašina je konačno odradila svoj posao[sm=bravo.gif]
Sada spremam ručak,a posle ne znam šta ćemo,pošto vreme nije za kupanje

QueenJ -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 14:47:03)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha
[sm=smiley36.gif]Vikendom ne nikad nije bilo cesto. Od D jos i mogu da stgnem na rr ali od mm ne mogu ehehheh....
Ja to uvece onda kad uspavam muza.
Jao znam da sam imala nesto bitno i smesno da vam ispricam ali sad ne mogu da se setim. No seticu se obecavam danas u toku dana. Idem ceru da obucem jer se ona nikad nece obuci. Eno skinula je gace umesto da ih navuce. Striptizerka jedna. I onda me u vrticu gnjave nauci je da se obuce i pusti je da se oblaci, eto ja je pustila da se oblaci a ona se skida [sm=smiley29.gif]

Ljiišoooooooooo, nisam te "videla" 100 godina!! [sm=smiley31.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 17:06:25)

Mame,šta radite...mi se malo izležavamo posle ručka,a deca navaljuju da se kupamo u bazenu,voda jeste topla ali napolu duva neki vetar,tako da neznam šta da radim[sm=zmeden.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 21:46:32)

Dobro vece! Mi smo set_ali. Svratila do Mone posto vidim da je veliko snizenje. Probala sam haljinicu mami za rodjendan. Uzela sam 38, pa ce valjda da joj bude taman. Nas dve smo iste gradje. Ali haljina je stvorena za mene. [sm=smiley1.gif] Tako ako bude mami mala, uzecy je za sebe, a njoj cu da uzmem 40 velicinu. Sakiriva sve moje nedostatke. I resila sam da joj uzmem i sandale. U ovoj poplavi je sve izgubila.[sm=smiley13.gif]
Sad kuliram, a deca spavaju. Popijem jedno cokoladno mleko i da citam knjigu.[sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 21:51:27)

Sanjice u Moni imaju super snizenja,imam neku njihovu stranicu lajkovanu na fb i bas sam se cudila koje su cene.Jer tvoji zive bas u Obrenovcu ako sam dobro razumela izgubili su kucu u poplavi?

vikiveki -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 21:53:00)

[sm=bravo.gif] Sanjice i treba da kupuješ mami,tako i ja mojoj uvek za rođendan kupim nešto od garderobe,a ona se oduševi.
Moji su sad večerali i treba da ležu,danas smo se kupali u bazenu pa će sad sigurno brže zaspati.
Inače i ja čitam jednu knjigu,umorih se ..ima preko 600 str. a dobra je,samo što ja mnogo malo vremena imam za čitanje

amdn -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 21:57:57)

Sanjice bravo, bas je velika tragedija bila ta glupa poplava,
mama ce seoduseviti poklonom, srecan joj rodjis i da se volite mnogo :)
a ja se malopre vratila iz galerije, pozitivne kritike, bas se obradujem kad me posetioci pitaju svasta,
i jako sam srecna sto je posecena izlozba i sto se ljudima dopada moj rad [sm=bravo.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 21:58:52)

I ja još malo pa u krevet.
Ja sam svojoj majčici kupila dvoje cipele i patike,volim kad joj mogu nešto dati.Često joj dam i ovako sa strane da samo nas dvije znamo,i ona je meni davala kad sam živila sa njima.Sa njenom invalidninom jedva da može lijekove platit.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 22:04:24)

Veselice bas su u Obrenovcu. Dali su im pare, pa su sredili kucu. Ne idem cesto i ne mogu bas puno da im pomognem, ali za tako neke prilike mogy da im priustim. Uzela sam haljinu na rate, tako da cu sledeci mesec da je otplatim posto je ispod tri hiljade. Ne daju na nekoliko rata kad je ispod tri hiljade. I sad videla jos jednu haljinu i kaze mi mm da je kupim za sebe. [sm=smiley1.gif] Sad cu da postavim u temi.
Amdn i moja sestra od rodjenog strica je umetnica u Bg-U. Zavrsila je akademiju. Mozda se i znate. [sm=smiley1.gif]
Viki jednu sam procitala, a sad citam drugu. Dobro je sto sam naletela na zanimljivo stivo.

vikiveki -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 22:08:33)

amdn [sm=bravo.gif] baš mi je drago zbog tebe,a grafike su ti zaista dobre i zanimljive,čak i meni kao laiku koji se ne razume baš u to.
Ja još vodim borbu sa mojima, u krevetu su a igraju se ratnika[sm=smiley29.gif]

veselicaa -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 22:11:47)

Razumem te Sanjice i sama sam dozivela jos kao dete da ostanem bez kuce[sm=smiley13.gif] Moja zaova je pre 11 godina isto ostala bez kuce koju su tek renovirali,kupili najbolju belu tehniku,nov namestaj sve sredili kao pod konac.I ostala na ulici sa torbom stvari za po kuci i dvoje male dece ispod sest godina.Pa se sredili nekako,evo sada imaju sve.Pre neki dan dobili da im naprave kucu,potpuno novu od temelja sa namestajem da konacno ne placaju kiriju i zive u tudjoj kuci.Mnogo sam srecna zbog nje,zasluzili su tako nesto odavno.Sad za neki dan idem da joj pomognem da sprema za majstore i za taj rucak koji ima kada se postavlja krov.Nadam se da su se i tvoji sredili i da su koliko toliko zaboravili na tu muku koja ih je zadesila.[sm=smiley31.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 22:15:31)

Bolje da ne pricam za Kosovo. [sm=smiley13.gif] Hvala Bogu sacuvali sy zive glave i koliko toliko su kucu upristojili. Inace ostali su goli zidovi Samo da smo zivi i zdravi. Drgo nije nista bitno.

veselicaa -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 22:17:05)

Sve se moze kupiti i kuca i namestaj,mi to najbolje znamo [sm=smiley1.gif]

amdn -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 22:25:02)

Sanjice, Veselice, sve je to bas tuzno,al kad su zivi i zdravi to je najbitnije, sve se da napraviti, jeste tesko, tuzno i strasno kad se desi tako nesto.

Sanjice mozda se znam sa tvojom sejom, svi se mi nekako znamo, ako ne licno onda znas umetnika po radu :)

vikiveki -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (13.7.2015 22:29:35)

IZVORNA PORUKA: veselica

Sve se moze kupiti i kuca i namestaj,mi to najbolje znamo [sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif] upravo tako,sve se u životu može nadoknaditi,samo da smo živi i zdravi.Ja se uvek molim prvo za zdravlje pa onda za sve ostalo

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>