Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 21:57:24
|
|
|
|
suzi kju
|
Auuuuu svaka ti čast! Gde ti stane?
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 21:58:30
|
|
|
|
sonyasha
|
Uvek sam se pitala kako se to postiže da pojedeš dve palačinke!?stvarno blago tebi! Ja retko jedem ali kada jedem bude bar 4,5 zavisi od debljine i sve mi se iste sekunde zalepi!
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 22:00:23
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja dve, tiganj mi je neke standardne veličine, sa kremom i plazmom i dve su mi baš dovoljno, najedem se... Nema šanse da pojedem više. Mm pojede 4 i bude mu kao meni dovoljno.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 22:01:35
|
|
|
|
Frcokla
|
Da podelim... Doživela sam odvratnih 3-4 h, jako sam se isprepadala i već sam mislila da ću sigurno ići do bolnice da vidim sta nije u redu. Naime, mm i ja smo lepo odspavali popodne kao i svaki dan. Kad sam se probudila počela su strašna probadanja kao da me neko dole ubada nožem, a beba se uzvrpoljila izmenjala sve moguće poze čini mi se. Sad se smirila napokon.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 22:01:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma meni nije bitna debljina, tanke, debele, nema veze, evo sada sam mogla jos , ali ne mogu da pecem ja isto krem i plazmu, obozavam onaj novi cipiripi nugat tacno se oseti lesnik u njemu
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 22:03:50
|
|
|
|
jabudic
|
Frcokla, vec si ti u visokom mjesecu, mozda su bile pripremne kontrakcije. Ja stalno imam ta probadanja, pulsiranje u ledjima i menstrualne bolove. Mislim da nije nista, ali ako ces biti ,mirnija podji do dr. U zadnje vrijeme imam i neku struju kroz prepomu i desnu nogu. Sve ti je to normalno.
< Poruku je uredio jabudic -- 11.7.2015 22:06:59 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 22:04:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Frcokla ta probadanja ce ti biti sve cesca i cesca kao da te neko probada nozem, ne brini, pripreme.. i meni s eto desavali u sa U
< Poruku je uredio Unina mama -- 11.7.2015 22:05:03 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 22:04:58
|
|
|
|
Frcokla
|
Skratih post da me ne bi izbacilo. Elem, sad se osećam super puno lakše dišem. Moja konstatacija, da se sad spustio skroz, i smanjio mi se pritisak na želudac. Malo sam osetila i probadanje u donjem delu leđa,.karlici, prosto i kroz butine. Neobjašnjivo... Moze li mi neko reći da li to to Znači i da li ste imale slična iskustva? Puno bi mi značilo.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 22:07:58
|
|
|
|
Frcokla
|
Jao nego sama ta uznemirenost bebe mi je bila strašna! Jako sam se zabrinula. A ti bolovi od dole su odvratni... Pojavljuju mi se nekoliko dana , kratko, ali ovo mi je danas baš bilo užasno.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 22:08:52
|
|
|
|
suzi kju
|
Uh Frcokla ja ne znam šta da ti kazem, nisam nikad bila u takvoj situaciji. Ove iskusnije mame neka ti kazu. Al deluje baš nezgodno i bolno. UM da ti nije uroka, ručkaš fino , zato tvoj muz puno radi, mora za hranu prvenstveno da zaradi Šalim se
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 22:10:30
|
|
|
|
Frcokla
|
Sve se tešim, ne curi mi nista, voda, sluz... Da bih se totalno uspanicila! Nikad i Niš osetila te pripremne bezbolne kontrakcije o kojima svi govore. Jednostavno nisam ih imala.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 22:14:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Frcokla ne brini zaista, meni su ta probadanja bila redovna u 9 mesecu, a bebac se vrti uziva jos malo u stomaku, uskoro izlazi a sta ces ako ti prirodno krene proordjaj, pre nego se tvoja dr vrati sa odmora, kako ces se poradjati? Suzi ahahhah mene sveki stalno zeza sve pare sto imas ti bi dala za guzicu
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 22:15:11
|
|
|
|
jabudic
|
Frcokla, sad je vec vrijeme da pocnes sa ih imas. I meni beba cesto ima te neke epizode, a velika pa me bas boli. Jos kad zacacka dolje, mislim izadje
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 22:16:14
|
|
|
|
suzi kju
|
UM za guzicu i za garderobicu za Noru
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 22:17:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju UM za guzicu i za garderobicu za Noru I za Unu nadrljala sam finansijski
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 22:20:42
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro i za Unu, al sad ovih dana za Noru prvenstveno Treba ti oduzeti sve kartice...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 22:28:34
|
|
|
|
Maraj
|
Uh frcokla stvarno zeznuto...ja isto ne znam da te posavetujem al čitam šta me čeka
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 22:45:28
|
|
|
|
Frcokla
|
Uh zaboli stvarno. Ne znam kako mi je lakše, možda ipak malo u ležećem položaju. UM ako krene ranije porođaj, sve je ona napisala izveštaj, i da dr ne stigne s odmora, neko drugi će mi ipak uraditi CR. Tako da ne brinem. Baš smo se potrudili i obezbedili.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 22:48:41
|
|
|
|
Frcokla
|
Maraj srećom imam jos neke 3 nedelje, izdržacu. Nije neizdrživo samo se poplašim jer ni ja nisam obaveštena. Ovo mi je prva trudnoća. Ustvari se najviše brinem za bebu. Mene to uhvati i prođe... Sad stvarno puno lakše dišem. Želudac mi je slobodan.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 22:52:36
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Ljudi telepatija. I ja večeras pravila palačinke. Lota mirovanje posle AC je sigurno dobra ideja čak i kad je grlić kao stena. Kako se ti osećaš i to je važno a ne samo mišljenje lekara. Ako ti smatraš da se osećaš da traba da miruješ i da ti treba serklaž sigurni je tako. Možda ja to malo pojednostavljujem ali ja mislim da žena oseća nešto što lekar ne vidi i ne oseća. I najviše volim lekare koji osim svih stručnih pitanja sete se da pitaju: a kako se vi osećate.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 22:57:46
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Imam jos jednu nedoumicu kakve flasice kupujete? Staklene ili plasticne? Verujem da su staklene bolje al se lakse razbiju jer da.... Drugari da vas zamolim kada imate ovako konkretno pitanje pisite u odgovarajucoj temi. Ovo je chat tema i ovde cavrljamo o uopstenim stvarima. Sada bi ja trebala sve postove da kopiram u temu a ima ih mnogo. Znam da ne mozete stalno da razmisljate sta ce te gde napisati ali kada vas nesto bas zanima pisite u odgovarajucoj temi. Maraj on je id nedelje na dijeti i nista mu nije pomoglo. Zato je i dobio taj sirup. Samo da mu on pomogne, bas se dete namuci Frcokla normalno je da te po malo zaboli ali ako su bolovi bas bas jaki javi se dr da te pregleda. Mene je u drugoj trudnoci tako par puta zabolelo i bila sam ubedjena da je to to ali cvrc lazna uzbuna a sto se tice posta, kada ga napises markiraj sve i kopiraj pa i ako te izbaci samo paste:-) UM sve bi dala da mogu da jedem kao ti. Sto neko rece jednu palacinku cim pojedem zalepi se a kamo li 5. Sonya istu muku mucimo. Samo da klinci sto pre ozdrave
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 12.7.2015 7:15:21
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 12.7.2015 7:57:21
|
|
|
|
Frcokla
|
Dobro jutro! Da vidimo ko je poranio, ko nam je već vredan, a ko i ne može da spava?
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 12.7.2015 7:59:12
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro Maraj, ostale trudničice! Noć je, hvala Bogu, prošla mirno i bez trčkanja u wc, nadam se da će i dan da nastavi u tom stilu! A vi, kako ste od jutros?
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 12.7.2015 8:06:22
|
|
|
|
Frcokla
|
Ma bez trčkanja ništa. Pogotovo kad smo sinoć jeli lubenicu...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Znate li kada se dešava najviše porođaja i...Evo koje doba dana bebe biraju za dolazak na ovaj svet. A nauka je objasnila i zašto…
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?