|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat)
8.7.2015 17:54:27   
Anoniman
Suzi ja sam za U bila uzela jedan taj set mislim da je bio redy groop, i bio je bas bezveze, panatalonice kratke a siroke, nista nisam koristila, tako da ja nisam ljubitelj njihuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 976
8.7.2015 18:49:04   
Maraj
Evo mene. Mi rucali i ja ne smem nista vise da jedem jer ce sutra da mi vade krv i ko zna sta sve jos....
ja uvek pre podne perem kosu. Posle podne se umorim i ne mogu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 977
8.7.2015 19:00:51   
bebilule
Ja se sad probudila,komirala se. Teškog dana, em su mi uzeli krv tri puta em mi je taj šećer padao pod opterećenjem....Sjećam se da sam nakon zadnjeg vađenja ušla u marker, uzela dvojni c sa police i neku čokoladicu, istog momenta ih smazala. Došla do kase, kaže mi ona pa ovo sve pojedeno i popijeno user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 978
8.7.2015 19:20:38   
sonyasha
Maraj, izvini, nisam na kraju ispratila jel si ih zvala da ih pitaš šta će da ti rade? Da li šećer ili ne?
Ja sam ovih dana sva ekstremno izgubljena, čitam sve što pišete ali mi se sve izmeša i do kraja zaboravim kome sam šta htela da napišem user posted image
Jedva čekam iduću nedelju i Uz, pa da vidimo kakvi smo i da li nas puštaju na more!!! Ekstra me raduje što bekano lupka svaki dan i šta god me mučilo samo se kezim i mazim tibu user posted image
Razmišljam ako meni ovako grozno pada ovih 40, kako li je vama sa velikim tibicama, baš bljak znojim se ko nikada i blagašno sam natečena ko nikad sve u svemu samo neka prođeuser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 979
8.7.2015 19:22:04   
sonyasha
Ko je danas najavio UZ beše? (stvarno sam zlatna ribica)

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 980
8.7.2015 19:26:23   
Tanjica81
Haha Bebilule...pa nije ni čudo...

Ja rekla da ništa neću kupovati za bebu...ali našla sam izgovor.user posted image Mora da ima nešto lepo kad izađe iz bolnice. Tako da tražim haljinicu neku...

Joooj kako je meni to sve slatko...mogla sam dosad da odolim...ali sad. Već bi da perem stvari,a nemam gde da ih stavim...pa mi se pakuje torba...
juče sam kupila papuče koje ću nositi u bolnicu.

Kad ispakujem i operem stvari tipa kolica i ostalo post
avicu slike...mozda nekom i zatreba.

Jedva sam se slikala i ovoj trudnoci. Imamo samo manje ogledalo u kupatilu...a niko drugi da me slika...user posted image Bezveze...Biće mi žao kasnije.A nisam ni postavila nijednu sliku...Vi ste mi sve lepe sa slatkim stomačićima...

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 981
8.7.2015 20:00:11   
Frcokla
Sonyasha, grozno je, jedva podnosimo!

I ja u petak imam kontrolu, ujutro u 9.

Mm i ja smo kao i svakog dana posle ručka odremali, on je fino uključio klimu da nam "malko rashladi", i evo sad oboje kijamo. user posted image

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 982
8.7.2015 20:05:55   
jess021
Ja sad sirila ves, napolju vreo vazduh, stopala mi gore.
Isla bi u setnju, ali jos je vrelo.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 983
8.7.2015 20:11:27   
Anoniman
Ja vodila U na ringispil. Sada bih do radnje, ali ona nece, cekam baku da dodje da je cuva, pa cu ja skoknuti do radnje...

Sony super zauser posted image sto se javlja!

Di je trebala na uz, ali nema je...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 984
8.7.2015 20:32:20   
jess021
Jeste da, Dijana jeu 14h isla na uz.
Izgleda da ce neko nevreme, nista od setnje. Sad sam pojela vocni jogurt, a jos bi nesto jelauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 985
8.7.2015 20:58:31   
Maraj
Sonyasa zvala sam ih samo da pitam da l da ponesem urin od kuce ili tamo da dam. Ne znam nista drugo sta ce mi raditi. Ja pretpostavljam krv i uz. A sta sce mi raditi jos do pola 12 pojma nemam. Uglavnom ja sutra treba da sam pre 7 u Frontu. Lezem u dnevnu bolnicu. Kaze mi dr da zavrsavam sve do pola12. Javljam vam sta su mi radili.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 986
8.7.2015 21:21:54   
Tanjica81
Javiće se Dijana...

Maraj obavezno javljaj.

Ove moje se kupaju,pa ćemo neku laganu večeru i spavanjac. A mm će stići oko ponoći...po običaju. Opet cele nedelje od jutra do sutra radi....Strašno mi je da ih vidi samo dok spavaju.user posted image

U subotu slavimo rođendancic...biće gužve.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 987
8.7.2015 21:31:09   
Anoniman
Nema Diuser posted image

Jaoj zene , ja opet kupila nestouser posted image sestra mi u Bg kod decka, i isli u stadion, a ja se zalepila za neke cebaste h&m skafandere, i htela beli cena mu 2200, a moja sestra naleti na isti u dugoj boji i kupi mi ga za nevereovatnih 899 dinuser posted image

klik

bas sam hepiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu Tanjica81)
  Direktna veza do poruke: 988
8.7.2015 21:34:00   
jess021
Um, divan je.
Ja sam otplakala jednu rundu, sto kaze mm usli smo u 7. mesec plakanjauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 989
8.7.2015 21:35:42   
Maraj
Um divan je user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 990
8.7.2015 21:40:55   
sonyasha
Super Maraj, važno da znaš da ćeš brzo napolje user posted image
Di čekamo da nam se javi znači, zabušavauser posted image
Super ste sa kupovinama, baš vam zavidim, ali ozbiljno, ja prosto nemam herca kao ni sa Vojinom nego sam rezervisala u Aksi početkom devetog i to je to! Kapiram da će sada biti mnogo lakše, jer realno imamo sve osim kadice(koju smo frknuli) i povijalice, ali svakako bih ja kuuuuupovala! Realno, jedino lepše od kupovine stvarčica za bebu je mazuljanje sa bebomuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 991
8.7.2015 21:43:56   
sonyasha
Ja sam danas skinula Prohujalo sa vihorom i pola dana gledala i ridala user posted image mm ima još puno da izdrži, tek peti mesecuser posted image Siroma nije naviko sa Vojinom sam bila skoro pa standardna ja sa par malih ispada, a sada komauser posted image !

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 992
8.7.2015 21:58:23   
suzi kju
Uuuu ala ste ispisali, nama bili prijatelji s klincem, sve vreme mi je mazio stomak. Taman oni odoše dođoše komšija i komšinica, sad odoše, ja jedem lubenicu, dezuraću noćas u toaletu user posted image
Ja uzivam u gledanju stvarčica a i kupovini tek, da ne pričam, kao malo dete se radujem.
Pročitala sam sta ste pisale al zaboravila ko je šta pisao, neko kija, neko spava, neko je opterećen dečjim stvarčicama (ja i UM) al sve smo dobro.
Maraj javljaj se sutra...
Di se ne javlja ccc...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 993
8.7.2015 22:00:47   
vonavoj
Um,tqkav skafander je imala moja drugarica za cerku,fantastican je..topao,lako se oblaci..nadam se da je uzela 74!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 994
8.7.2015 22:10:11   
dijana1*
Drage moje kasnim sa izvestajem ali Kosta mi od subote uvece ima stomacni virus i po ceo dan samo place. Ne mogu nista od njega da uradim. Zato me i nema.
Nego bebac je superuser posted image i definitivno decak. Dve dr. su to potvrdile. Grlic super. Odgovaramo po UZ 18+1. Ali meni su ciklusi na 21 dan tako da je to i za ocekivati. Jedino jos uvek vucem glupavu bakteriju pa sam dobila vaginalete amoksicilin 10 dana.
Dobila sam dozvolu za more 27.7. Ostajemo 5 noci i tu zavrsavam sa putovanjima.
Hvala vam sto mislite na nas. Ljubim vas sve i da procitam sta ste pisaleuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 995
8.7.2015 22:14:38   
suzi kju
Di superrrr!!! Najbitnije da je sve u redu. Super i za more, da se fino odmoriš. Jedno vreme sve su bili dečaci posle zavladale devojčice... Da se ujednačimo pa se prijateljimo user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 996
8.7.2015 22:14:56   
Anoniman
Jess ko te dirao? :*

Di super za user posted image user posted image
kakvo more, ti si sada doslauser posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 997
8.7.2015 22:22:41   
dijana1*
Ovde vruce, a to prvo more je bila probauser posted image sad sto se nauzivam to mi je sto mi jeuser posted image
Suzi secam se to za devojcice pa sam ja upala sa decakom i sve pokvarila hahaha. Uh bar ja imam momaka za spajanjeuser posted image
Ma samo da su nam bebice dobro!

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 998
8.7.2015 22:27:29   
suzi kju
Ma da, to je najbitnije.
A ja ću, zdravlje od Boga, imati dve pa ćemo da se dogovorimo user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 999
8.7.2015 22:28:22   
Tanjica81
Joooj UM što je divan...user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here