Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:00:07
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Pozdrav devojke... Nije nas bilo dugo, ja u stalnoj trci sa poslom,pa A. bio bolestan, malo visili u decijoj bolnici, pa radovi u stanu, nikako da se smirimo Prosle nedelje bilina uz, beba velika 2,2kg, pol ne znamo, nece da se sika samo guzu pokazuje, dr kaze lici da je ... imamo glas za , i glas za , sanse 50:50 ...ne izvesno do kraja Jabudić još si tu? Jess jel ides u skolicu, ja bila par puta, ali od sve frke nikako da stignem Inače prestala sa utrogestanom, boli me svaki dan, nekad me bol budi i nocu....ma da izdrzimo jos bar dve nedelje pa zurka moze da pocne
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:00:12
|
|
|
|
bebilule
|
UM smiri se, samo reketiraju i traže mito. Neće oni ništa srušiti ali ćete morati ili ganjati dozvolu ili nekoga častiti...ili prosto naći opet štelu. Ja izlazila na pauzu, milion stepeni ali mi nekako prijalo. Izabrala krevetac, ogradicu, dušek, jorgan...sve na jednom mjestu. Spakovaće i nosim ga sa sobom u petak
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:01:44
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Jess dodala sam te...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:01:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Sv, pa ti is u 34 nedelji, primaklo se, jos malo i saznajes 100% sta je Bebilule super za kupovinu, cekamo slicice
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:03:25
|
|
|
|
Maraj
|
Aja jabudic... ja mislila da i dalje prima injekcije... vrabac pa verovatno je kad se tako krije. I moj je okrenut guzom. Glava mu je ka mojoj kicmi al ub vek vidimo "visuljak"
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:04:34
|
|
|
|
Frcokla
|
UM koliko li će samo biti teško odabrati šta da mu obučem za izlazak!! Uhhh mukice. Slikacu kad budem na laptopu sad sve s fona pišem. Jao jao Lidija cigare.... No no!!! Bože kako je divan ovaj deveti mesec. Mislim kako će biti divan! Ušli smo u sam finish. Sad će dan biti duži od godine osećam. Bekolino, ništa mi ne pričaj, mamina rebra su taaaakooo zanimljiva!! Isto i kod mene.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:05:19
|
|
|
|
bebilule
|
Slikam kad montiramo sve. Za sad je u kutijama i biće tamo jedno vrijeme dok ne okrečimo sobu i ne postavilno garderober. Uglavnom, krevetac je bijeli, obični, bez ladice (meni nekako ljepši). Ravne su jednostavne ivice, bez nekih kitnjastih valovitih stranica...ima samo malu ugraviranu žiraficu sa prednje strane i to jednobojnu.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:09:07
|
|
|
|
jabudic
|
Frcokla, protumacicu ovo divan kao ironiju Ja sam sad skroz Ok, cekam svoj red, Mlada mama, mrdaj dupe, bre
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:10:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Auui što se gurate. Pa neće to kad vi hoćete Jabudić ima vremena do avgusta Bebilule kupila si Divno, ja ću u drugoj polovini meseca.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:11:01
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Frcokla nekad me zaboli kad udari ali mi drago pa cekam kada ce opet sinoc izbio rukicom i onako ostala u tom polozaju mm i ja smo se borili ko ce na tom mestu drzati ruku da ga osetimo blize uh divnog li osecaja
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:11:10
|
|
|
|
jess021
|
Sareni vrabac, bas sam mislila na tebe. Redovno idem u skolicu, pa kako necu, ionako ne znam sta cu sa sobom po ceo dan Ti jos malo, pa u 9. Jabude, to su lepote 9. meseca
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:15:11
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Da 34ta jos malo... Nikako da raspakujem stvarcice i krenem sa pranjem... jos par sitnica treba i naravno da završimo krecenje Dva puta sam citala frcoklin post trazeci ironiju,ne videh odmah ... te lepote i cari 9og meseca Meni je vec sad strasno od vrucine, ne mogu ni da spavam ni funkcionisem... stan nam je na nezgodnoj strani, ceo dan osuncan, uvece iz zidova izbija toplota, krov iznad limeni, imam utisak nekad da je konzerva u pitanju, a vetra ni malo da bar neki vazduh cirkulise.....bas mi fali Zlatibor u ovom periodu, preko dana super temp za kupanje, a uvece treba bar tanko cebe za pokrivanje Maraj, ne vidi se nista da visi A. kad je bio u stomaku se svaki put hvalio sa visuljkom a sad samo guzu vidimo
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:16:37
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Vidis valerie nije ti to losa ideja.... koliko je to par stotina vise? uzorkovanje centar 330 din, periferija 600. dokle je centar bog-te-pita kad zakazuju pitaju kad ti odgovara i dolazili su u to vreme, priblizno. meni znaci joj sto me nervira infostan, kucni savet, otimacina. mamice male dece, jel su vam deca prijavljena za komunalije? nama su ogromni racuni za zajednicku struju, vodu, po 1000 po osobi, jos mi prijavili i dete. a ova "nova" vlast to tacno podrzava. ranije su pricali da deca ne moraju da placaju, vidite sa kucnim savetom. malopre zovemo da proverimo, kazu - pa bebe trose vise vode nego odrasli, treba da placaju. pa jesmo li mi lud narod . ej breeee u hotelu ne placaju! bar ne 100%. grrrr hvala sto me slusate, drage, sori, udarilo sunce u glavu
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:19:16
|
|
|
|
jess021
|
Bekolino, pri`vatila sam te Zene drage, ja odoh malo da dremnem. Ne znam da li je do vrucine ili do nagradne igre, ali danas se pise kao na takmicenju Mozda i ne treba ovo kao. Caoooooo!!
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:19:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Valerie bezobrazluk, malo dete ce bas da potrosi struje i vode kao odrastao covek! Ne brini i mene udarilo i ceo dan cu biti negativna, jos mi sada stize racun za telefon mm, umesto 1500, 3500, a sve ato sto su pozivi preusmereni na svekin telefon zbog apartmana, i mts je poceo i to da naplacuje ma mamicu im njihovu
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:22:34
|
|
|
|
Bekolino 25
|
O kakvoj je sad n.igri rec ja opet kao s marsa.Maraj jel imas fb bas bih volela da te dodam mislim da smo mi priblizne sa terminima ili sam to bila sa suzi.Ali mi zao ne mogu vam poslati pp
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:25:08
|
|
|
|
Frcokla
|
Ironija jeste, a šta ću, moramo se nekako "šaliti "... Sve u svemu dobro je, osim nespavanja, povremene gorušice , i ove paklene vrućine. Trudim se samo da pijem vode maximalno. Makar svakih 10 min išla na wc. I ovaj moj iskače na sve strane, rukice nogice... A jeste predivno majke mi!
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:30:06
|
|
|
|
Valerie
|
UM< stvarno mamicu im, mogu da napisu sta god na racunu, nema sanse bilo sta da se izboris, dokazes, lopovluk. jos jedan "detalj". ranije si mogao za struju da dugujes do 10.000, sad mi za jednu stiglo crveno upozorenje pred isljucenje na 9 i nesto, drugo na 6 i nesto hiljada. ma daaaajjj. zovem pitam - pa od koliko saljete (posto mi je jedan racun uvek oko 5000). kazu - pa nema to tacno odredjeno, racunajte oko 5000 i platite odmah, to sto pise rok 30 dana, ne cekaju "oni" toliko! KO bre? kapiram oni sa makazama za secu struje. j... lud zbunjenog, nadam se da ce ove odneti cunami, ali smo svi kolateralna steta, ocigledno frcokla, kupuj kad uzivas u tome, te prve stvari su najsladje na svetu. bice jos dece
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:30:42
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Maraj da ne tovari chat napisaću ti u temi i trombofilije
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:30:48
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Bekolino 25 Siinoc izbio rukicom i onako ostala u tom polozaju mm i ja smo se borili ko ce na tom mestu drzati ruku da ga osetimo blize uh divnog li osecaja Jao divno! Ka jedva cekam to! Sve gledam u stomak ne bi li videla a ono nista. Isti je - okrugao sa svih strana kad se to javlja otprilike?
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:31:27
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Lisa Simpson Maraj da ne tovari chat napisaću ti u temi i trombofilije
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:40:12
|
|
|
|
suzi kju
|
Maraj kako ne osetiš, ja osetim doduše kad je nešto veće, da li su leđašca ili dupence ne znam, al osetim. Verovatno jer su dve bebe. Osetim tvrdo i kad pomazim ono se mrdne, prelep osećaj. Bekolino koja si nedelja?
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:44:45
|
|
|
|
Maraj
|
Ne suzi nista.... cak opipavam stomak ravnomerno sa obe strane ne primecujem razliku. bebilule ne mogu da ti posaljem pp. Posalji ti meni pa cu te ja naci
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:46:30
|
|
|
|
Maraj
|
Jao ja sam skroz izgubljena.... ja trazila pogresnu osobu. Ko zna kome sam ja poslala pp. Bekolino daj posalji mi pp da opet nesto ne zeznem...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 7.7.2015 13:50:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj i ja osetim, redje ali tacno vidim kada se sklupca sa jedne strane i kada pipnem mrdne se ti to sigurno propustis , ne gledas mozda stalno u stomak...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?